ZBOGOM BUĐI: Zauvek se oslobodite CRNIH FLEKA oko pločica i sanitarija!
Čišćenje, Foto: Promo

Promo

ZBOGOM BUĐI: Zauvek se oslobodite CRNIH FLEKA oko pločica i sanitarija!

Takođe se može koristiti za popunjavanje prostora između pločica i za zidne pločice, kao i oko sudopera

Objavljeno:

Kada voda ostane zarobljena na rubovima sanitarija, to može izazvati pojavu ružnih crnih i žutih fleka koje vizuelno čine vaše kupatilo starim i prljavim, čak i ako to nije slučaj. Čišćenje ovih fleka može biti frustrirajuće jer se non stop vraćaju, bez obzira koliko se trudili da ih uklonite. Ali postoji trik koji vam može pomoći da se oslobodite ovog problema – pogledajte OVDE!

Rešenje za ove nevolje je specijalan gel koji je namenjen upravo za tu svrhu: on popunjava pukotine oko sanitarija, eliminiše buđ i fleke, te sprečava njihovo ponovno nastajanje. Ovaj gel je idealan za sve vrste sanitarija, uključujući kade, tuš kabine, lavaboe i WC šolje. Takođe se može koristiti za popunjavanje prostora između pločica i za zidne pločice, kao i oko sudopera.

Gde ga možete nabaviti? Ovaj efikasan gel je teško pronaći uobičajenim kanalima kupovine, ali ga možete jednostavno poručiti online OVDE ili telefonom na broj 011/6 888 999.

Gel protiv buđi
foto: Promo

Pakovanje ovog supermoćnog gela je veoma praktično za korišćenje: u pitanju je tuba od mekane plastike koju možete lako pritisnuti da izađe gel. S obzirom na uzani vrh, gel se neće rasipati naokolo prilikom korišćenja, što omogućava precizno doziranje.

Gde ga možete nabaviti? Možete jednostavno poručiti online OVDE ili telefonom na broj 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.