MARIJINA ĆERKA JE UMRLA U AGONIJI JER JE BILA OPSEDNUTA OVIM ŽVAKAMA: Vrištala u BOLOVIMA, bukvalno je OPISALA SMRT
Marija i njena ćerka, Foto: Prinstcreen/X/pensador

tuga

MARIJINA ĆERKA JE UMRLA U AGONIJI JER JE BILA OPSEDNUTA OVIM ŽVAKAMA: Vrištala u BOLOVIMA, bukvalno je OPISALA SMRT

Ona kaže da se tog tragičnog dana desilo to da Marija nije mogla da drži ništa u rukama. Sve joj je ispadalo.

Objavljeno:

Marija Morgan pre 10 godina je izgubila tada 19-godišnju ćerku Samantu. Uverena je, kaže, da je uzrok za to Samantina opsesija žvakama.

- Poslednja scena sa mojom ćerkom je ta da vrišti u bolovima i pita me da li ovako izgleda smrt. Onda se onesvestila, a hitna pomoć ju je odvela. Nažalost, nije joj bilo spasa. U petak sam u bolnicu ušla sa ćerkom, u ponedeljak sam iz bolnice iznela samo njene naočare - kaže Marija iz Velsa.

Ona kaže da se tog tragičnog dana desilo to da Marija nije mogla da drži ništa u rukama. Sve joj je ispadalo.

- Požalila mi se na to, a ja sam mislila da ju je udarilo sunce u glavu pa sam joj posavetovala da popije vode i malo prilegne. Posavetovala sam joj da ode u sobu na spratu, iako nije htela, jer je tamo tiše i mirnije. Onda sam čula užasne krike. Ja i druga ćerka smo otrčale gore, sve vreme smo čule neko lupanje. Samanta je vikala i pitala nas da li je takav osećaj kad se umire - seća se Marija.

Toksikološkim nalazom nije utvrđeno prisustvo nikakvih supstanci koje bi je odvele u smrt.

- Ja sam primećivala da Samanta stalno ima žvaku u ustima, ali tek kada sam čistila njenu sobu nakon što je preminula našla sam gomilu omotača i računa i shvatila kolika je to ogromna količina žvaka. Sigurno je uzimala dva paketa žvaka dnevno - kaže Marija. Pošto drugog objašnjenja za smrt ćerke nema, kaže da je uverena da su krivac žvake.

- Istraživala sam posle i saznala da mnogo žvaka uzrokuje pad soli u ljudskom telu. Razgovarala sam i sa mrtvozornikom koji kaže da ne može da isključi tu mogućnost. Ja i 10 godina kasnije ne znam tačan uzrok - zaključuje Marija.

02:40

HASAN DUDIĆ OTKRIO KAKAV JE DŽEJ BIO PRED SMRT! Nije mi dao da uđem u kafanu zbog ćerke! Uporno mi tražio jednu stvar

(Espreso/srbija danas/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.