ANĐELU SU SVEKAR I SVEKRVA TRUDNU IZBACILI NA ULICU KAO PS, A MUŽ DOKRAJČIO KAD JE TRAŽIO OVO OD NJE: Šlogirala se
Ilustracija, Foto: Printscreen TikTok/annakatshine

ispovest

ANĐELU SU SVEKAR I SVEKRVA TRUDNU IZBACILI NA ULICU KAO PS, A MUŽ DOKRAJČIO KAD JE TRAŽIO OVO OD NJE: Šlogirala se

Anđelinu objavu vam prenosimo u celosti.

Objavljeno: 07:42h

"Devojke, pazite kome rađate decu", napisala je jedna Anđela iz Srbije na svom TikToku pre nego što je objasnila tešku situaciju u kojoj se obrela nakon što su jesvekar i svekrva doslovno izbacili iz kuće, a muž ćutke posmatrao, a potom zatražio da ga ne prijavljuje kao oca deteta, koje su u tom trnutku čekali.

Iako je ona, zarad ćerke koju je rodila, pokušavala da uspostavi normalnu komunikaciju sa bivšim suprugom, kako bi njihova naslednica imala oca, nije znala da se on u međuvremenu oženio i čekao da postane otac drugom detetu sa drugom ženom. I kao da je malo sve to što se zalomilo na njena leđa, tešku situaciju dodatno je otežala njegova nova žena koja ju je uznemiravala na društvenim mrežama.

Anđelinu objavu vam prenosimo u celosti.

"Tražio da ga ne upisujem kao oca"

Poruke
foto: prinstcreen/tiktok

"Udala sam se i sve je bilo savršeno dok nisam ostala trudna. Trebalo je da idem kod ginekologa jer trudnoća nije bila uredna. Njegovi su nam uzeli sve jer smo kod lekara otišli bez pitanja. Morala sam da zovem svoje da mi daju novac za pregled kad su došli. Svekar mi se unosio u lice i govorio da mi samo pare trebaju. Svekrva isto tako. Muž se samo smeškao i rekao da slušam šta pričaju. Moji su došli, a njegovi su rekli da me vode kući. On se samo nasmejao i otišao", započela je ispovest.

Potom se osvrnula na postupke njegog tadašnjeg partnera tokom trudnoće.

"Za devet meseci me je nazvao dva puta da mi kaže da mi dete nije njegovo i da ga ne upišem kao oca. Nazvala sam ga kad sam se porodila. Rekao je: "Ej, ozbiljno?" Molila sam ga da je viđa, ne znajući da se oženio i da čeka dete. Došao je da je vidi svega pet puta i nestao. Molila sam ga da naše dete ima oca, nije ga zanimalo. Prva reč našeg deteta bila je "tata". Nije došao, iako sam ga zvala".

"Kad sam rešila život, javila se njegova nova žena"

Poruke
foto: prinstcreen/tiktok

Kako je napisala, nastavila je dalje sama, bez podrške, zaposlila se i počela da uživa u životu, ali je njenog bivšeg i njegovu novu ženu to zabolelo.

"Kad sam dovela svoj život u red, postala sam bolna tačka njegovoj ženi. Ona želi da se takmiči sa mnom i pokaže da je njeno dete voljenije od mog jer njeno ima oca", objasnila je Anđela i objavi, a potom priložila i skrinšotove poruka uvredljivog sadržaja koje je razmenila sa novom izabranicom oca njene ćerke.

Nova izabranica je u jednom momentu čak pokušala da isprovicira Anđelu tako što joj je poslala fotografiju oca i ćerke koju je Anđelin bivši prihvatio kao svoju, ali nije uspela - jer je ova mlada devojka već ranije naglasila da je uredila svoj život po svojim merilima i da uživa u novom životu sa ćerkom.

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

(Espreso/blic žena/Viktor Veličković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.