DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART 2024. GODINE: Škorpije očekuje LJUBAVNI POZIV, 1 znak neka se spremi za VELIKI DOBITAK
Horoskop, Foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART 2024. GODINE: Škorpije očekuje LJUBAVNI POZIV, 1 znak neka se spremi za VELIKI DOBITAK

Dnevni horoskop za 12. mart 2024. godine predviđa da će Ovan imati sreće, Blizance očekuju razgovori, Lav može uživati u društvu voljene osobe bez ometanja drugih...

Objavljeno:

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. mart na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Ovan 21.3.- 20.4. Ovaj dan donosi vam izuzetnu sreću i bezbrižnost, podstaknuti intuicijom koja obećava divan dan. Ostvarivanje želja je garantovano, bilo da je reč o karijeri, ljubavi ili društvenom životu. Ako osetite nedostatak podrške, nemojte se ustručavati da je zatražite, jer pomoć može biti bliža nego što mislite. LJUBAV: Romantični odnos donosi vam optimizam, a danas biste mogli istinski doživeti trenutke bez brige o sutrašnjici. Uživajte u sadašnjem trenutku jer su ti trenuci ključni za dugoročnu sreću. POSAO: Uspesi iz prošlosti čine vas zadovoljnim i omogućavaju vam da danas živite na račun stare slave. Iskoristite dan za odmor i posvetite se prijateljima, jer slede nove obaveze koje zahtevaju vašu efikasnost. ZDRAVLJE: Odmorite se i pazite na svoje zdravlje, jer su energija i dobro raspoloženje ključni za uspeh. Bik 21.4.-21.5. Bez obzira na to da li se danas odlučite za racionalno ponašanje ili sanjarenje, zadovoljstvo životnim pravcem je prisutno. Bliska budućnost donosi vam radost putovanja u daleku zemlju, a poslovni uspesi nastavljaju se i danas. LJUBAV: Sreća u ljubavnom životu dolazi kroz telefonski poziv voljene osobe. Danas možete uživati u njenom društvu bez ometanja drugih. Obratite pažnju na imunološki sistem i brinite o svom zdravlju. POSAO: Poslovni trijumf iz prošlosti otvara vrata novim uspesima danas. Budite spremni na nove obaveze koje slede nakon perioda zatišja. ZDRAVLJE: Posvetite pažnju svom imunološkom sistemu i očuvajte zdravlje.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci 22.5.- 21.6. Optimizam je vaš pratilac, primetan od strane svih u vašoj okolini. Romantičan odnos donosi vam sadašnju radost, a danas možete iskusiti neprekidno uživanje u trenucima bez brige o budućnosti. LJUBAV: Očekujte razgovore do kasno u noć sa pozitivnim osobama koje vraćaju osmeh na vaše lice. Posvetite se duhovnom aspektu ličnosti, bilo kroz čitanje knjiga o spiritizmu ili praktikovanje meditacije. POSAO: Ako želite ostvariti veliki cilj, danas je idealan dan za to. Porodični odnosi su harmonični, a poslovni predlog može zahtevati preseljenje u drugo mesto ili čak državu. ZDRAVLJE: Povedite računa o duhovnom aspektu ličnosti i pronalaženju ravnoteže. Rak 22.6. - 22.7. Danas se fokusirate na novac i planiranje troškova. Razmirice sa starim poznanikom ponovo ulaze u vaš život, pa sačuvajte strpljenje i jasno postavite granice ako želite prekinuti kontakt. LJUBAV: Obratite pažnju na finansije i planiranje budžeta, a susret sa pozitivnim osobama može vam doneti razgovore do kasno u noć. POSAO: Posvetite se pravljenju prioriteta i planiranju, jer vam danas donosi mnogo posla. Očekujte rad pred računarom i budite strpljivi, a poseta prijatelja može poremetiti planove. ZDRAVLJE: Sačuvajte strpljenje i brinite o svom zdravlju. Lav 23.7.- 22.8. Uspesi iz prošlosti čine vas zadovoljnim, omogućavajući vam da danas živite na račun stare slave. Iskoristite dan za odmor i posvetite se prijateljima, jer slede nove obaveze koje zahtevaju vašu efikasnost. LJUBAV: Danas možete uživati u društvu voljene osobe bez ometanja drugih. POSAO: Poslovni trijumf iz prošlosti otvara vrata novim uspesima danas. Budite spremni na nove obaveze koje slede nakon perioda zatišja. ZDRAVLJE: Posvetite pažnju svom imunološkom sistemu i očuvajte zdravlje. Devica 23.8. - 22.9. Želite provesti dan sa pozitivnim osobama koje vam vraćaju osmeh na lice. Organizujte susret tokom popodneva i očekujte razgovore do kasno u noć. Posvetite se i duhovnom aspektu ličnosti kroz čitanje knjiga o spiritizmu ili meditaciju. LJUBAV: Razgovori do kasno u noć sa pozitivnim osobama mogu vam doneti radost. Očekujte harmonične odnose u porodici i razmatrajte pažljivo poslovni predlog koji može zahtevati preseljenje. POSAO: Posvetite se planiranju i prioritetima, jer danas može doneti susret sa pozitivnim osobama i razgovore do kasno u noć. ZDRAVLJE: Odmorite se i posvetite duhovnosti kako biste očuvali dobro raspoloženje.

Vaga 23.9. - 22.10. Danas je izuzetno pogodan dan za ostvarivanje velikih ciljeva i želja. Porodični odnosi su harmonični, a pred vama je poslovni predlog koji zahteva razmatranje, posebno ako uključuje preseljenje u drugo mesto ili državu. LJUBAV: Romantični trenuci sa voljenim bićem čine dan nezaboravnim. Otvorite se novim dimenzijama ljubavi i iskusite sreću koju vam donosi. POSAO: Razmotrite pažljivo poslovni predlog koji može doneti nove izazove, posebno ako uključuje promenu mesta boravka. ZDRAVLJE: Očuvajte dobro raspoloženje i energiju kako biste efikasno suočili sa novim obavezama.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Škorpija 23.10.- 22.11. Vaš ljubavni život donosi vam mnogo razloga za sreću. Telefonski poziv od voljene osobe učiniće vas najradosnijom osobom na svetu. Danas možete uživati u njenom društvu bez ometanja drugih. Povedite računa o vašem imunom sistemu, pogotovo ako ste skloni čestim prehladama. LJUBAV: Romantični trenuci sa voljenom osobom čine dan posebnim. Obratite pažnju na zdravlje, posebno imunološki sistem. POSAO: Posvetite se poslu sa računarom i budite strpljivi. Poseta prijatelja može poremetiti planove, pa razmotrite da li je bolje odložiti susret za drugi dan. ZDRAVLJE: Očuvajte imunološki sistem i brinite o svom zdravlju.

Strelac 21.11.- 21.12. Pred vama je mnogo posla, a malo vremena. Efikasno se snalazite u finansijama i planiranju budžeta. Očekuje vas rad pred računarom, pa budite strpljivi. Poseta prijatelja može poremetiti planove, pa pokušajte susret odložiti za drugi dan. LJUBAV: Posvetite se radu i poslovnim obavezama, jer vam danas može doneti mnogo posla. Povedite računa o organizaciji vremena i planiranju. POSAO: Efikasno se suočite sa poslovnim obavezama i budite spremni na rad pred računarom. Odložite susret sa prijateljem za neki drugi dan. ZDRAVLJE: Očuvajte energiju i organizujte se kako biste efikasno obavili sve obaveze. Jarac 22.12.- 19.1. Očekuju vas informacije koje mogu iznenaditi i uznemiriti. Delite ih sa drugima, ali pazite da ne govorite o tome javno. Ženska osoba iz vaše porodice ili kruga prijatelja može imati manje zdravstvene probleme koje preuveličava. Sačuvajte strpljenje. LJUBAV: Očekujte neočekivane informacije koje mogu izazvati iznenađenje i uznemirenost. Budite oprezni u komunikaciji sa voljenom osobom. POSAO: Delite informacije sa pouzdanim osobama, ali budite oprezni da ih ne iznosite javno. Očekujte izazove na poslu, ali sačuvajte strpljenje i efikasno se suočite sa obavezama. ZDRAVLJE: Sačuvajte strpljenje i budite pažljivi prema zdravstvenim problemima u porodici ili krugu prijatelja.

Vodolija 20.1.- 19.2. Nakon dužeg vremena, imate priliku da negde otputujete. Pripazite da se ne fokusirate previše na dileme oko putovanja, već se radujte uživanju koje vas očekuje. Danas je ljubav u drugom planu, a fokusirajte se na sadašnje trenutke. LJUBAV: Očekujte promene u planovima putovanja, ali se radujte iskustvu koje vam dolazi. Posvetite se partneru i uživajte u trenucima zajedno. POSAO: Razmišljajte o novim projektima i budite spremni na promene u planovima putovanja. Očekujte izazove u organizaciji, ali se efikasno suočite sa poslovnim obavezama. ZDRAVLJE: Očuvajte pozitivan duh i radujte se novim iskustvima. Ribe 20.2.- 20.3. Danas je povoljan dan za započinjanje novih projekata. Ako ste u stabilnoj vezi, očekuju vas nezaboravni trenuci sa voljenim bićem. Iskoristite dan kako biste usmerili svoju kreativnost na pravi put. LJUBAV: Romantični trenuci sa voljenom osobom čine dan posebnim. Otvorite se novim dimenzijama ljubavi i iskusite sreću koju vam donosi. Pazite se padova i obratite pažnju na svoje zdravlje. POSAO: Danas je povoljan dan za započinjanje novih projekata. Posvetite se kreativnim aktivnostima i budite spremni na izazove na poslu. ZDRAVLJE: Očuvajte pozitivan duh i pazite na svoje zdravlje, posebno na izbegavanje padova.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Svet/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.