PAŠĆETE SA STOLICE KADA ČUJETE KOLIKO GODINA JE NAPUNIO BRANIMIR NESTOROVIĆ: Ušao u POZNU STAROST, AU DOKTORE
Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/RTV Pink

otkrivamo

PAŠĆETE SA STOLICE KADA ČUJETE KOLIKO GODINA JE NAPUNIO BRANIMIR NESTOROVIĆ: Ušao u POZNU STAROST, AU DOKTORE

Dve žene su obeležile život Branimiru Nestoroviću

Objavljeno: 13:46h

Branimir Nestorović je u najintimnijoj ispovesti pre par godina za Kurir Tv između ostalog govorio o svojoj porodici, ali i o dvema ženama, koje su obeležile njegov život.

- Moj otac je bio iz jednog sela pored Obrenovca. Grabovac se zove. On je bio trgovac, i bio je kafanski tip. Verovatno sam na njega povukao, muzika i vino. Imam i brata - on je totalno drug priča - rekao je doktor Branimir Nestorović u Realnoj priči.

- Mi smo bili mnogo vezani za majku. Ustvari, baba je bila ta osoba veoma bitna u našim životima. Baba je bila jedna neviđena osoba. Ona je bila polupismena osoba. Ja mislim, ona je znala da čita i piše, ali praktično ništa nije završila. Možda jedan, dva razreda osnovne škole. Ali, napravila je imperiju. Napravila je imperiju. Moj deda je imao radnju, koju je baba digla na nivo industrije. Imali su vlačaru, abadžije, one što su pravili narodna odela.

Branimir Nestorović
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, dr Branimir Nestorović diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1979. godine Na istom fakultetu je, kako ističe u biografiji, doktorirao 1985. godine sa temom: „Polenska alergija u dece“. Specijalijsta pedijatar, pulmolog i alergolog.

Za asistenta na Medicinskom fakultetu izabran je 1987, a potom 1991; za docenta 1995; vanrednog profesora 2000. godine, a za redovnog profesora na katedri za pedijatriju 2002. godine.

Zaposlen na Univerzitetskoj dečijoj klinici od 1979. godine, načelnik odeljenja za alergologiju i pulmologiju.

Nestorović je ušao u sedmu deceniju, i krajem ove godine puni 70 godina

04:56

KONSTRAKTA NAJAVILA EPIZODU BROJ 3 NASTUPA NA SLEDEĆOJ PZE: Dobro smo izabrali ove godine, ako bude inspiracije pravimo nastavak

(Espreso zabava/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.