ŽENSKI HOROSKOP ZA 8. MART: Dame, NEĆE se svima posrećiti danas, mnoge od vas neka NE OČEKUJU NIŠTA
Ilustracija, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

morate znati!

ŽENSKI HOROSKOP ZA 8. MART: Dame, NEĆE se svima posrećiti danas, mnoge od vas neka NE OČEKUJU NIŠTA

Drage žene, srećan vam 8. mart! Današnji datum je posebno zanimljiv astrolozima koji imaju važne savete za vas.

Objavljeno:

U nastavku vam donosimo podsetnik zašto ste posebne i čega bi trebalo da se pridržavate prema horoskopu!

OVAN

Danas je petak i to je sve što vas zanima! Isplanirajte izlazak sa prijateljima, opustite se i pokažite kakvom harizmom plenite. Na današnji dan možete da budete junakinja romana, ljubavi i avanture!

BIK

Horoskop ima savet za vas - ako ne očekujete ništa ni od koga, dan će proći brže! Volite da budete okruženi lepim stvarima, ali i da ih sami stvorite. Odličan dan da se prepustite kulinarskim veštinama i sa lakoćom uživate u svakom zalogaju svog omiljenog specijaliteta.

BLIZANCI

Kako možete da imate lični prostor ako ste previše zauzeti i ako mogu da vam pišu u bilo kom trenutku? Danas je vaš dan, isplanirajte ga samo onako kako želite. Šarmantni ste i i radoznali, budite otvoreni za upoznavanje.

RAK

Kiša vam je probudila želju za ostajanjem kod kuće. Danas želite da svi budu pažljivi prema vama, a najviše cenite pažnju od članova porodice. Ako ste zauzeti, čeka vas lepo iznenađenje od partnera.

LAV

Horoskop za 8. mart 2024. godine kaže da vam je potrebno sunce za dobro raspoloženje, ali danas ga neće biti. Potražite načine da sebi ulepšate Međunarodni dan žena. Imate mnogo obožavatelja i srećnih prilika!

Indija, Devojka, Indijska devojka, Horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

Prepustite odgovornost drugima! Trudite se da sve uradite na najbolji način jer težite savršenstvu. Sve je perfektno i pod konac, zaslužili ste da uživate u plodovima rada.

VAGA

Jedna starija osoba vam danas stavlja osmeh na lice! Vi ste miljenica planete Venere i vešta zavodnica. Ljubav vam je u fokusu, a lepi maniri će vam pomoći da osvojite muškarca koji vam već duže vreme okupira pažnju.

ŠKORPIJA

Ako mislite da ste bliži otkrivanju neke tajne, potrudite se da ljubomoru ostavite za neki drugi dan. Današnji dan posvetite samo sebi. Fatalni ste, možete da očekujete interesantne poklone koji stižu na vašu adresu!

STRELAC

Posebna avantura! Gde god da se danas pojavite, svi će vas primetiti. Smejte se, imaćete razloga za to! Čeka vas pozitivna energija, puno zabave i dobrog provoda.

JARAC

Flert i komunikacija sa misterioznom osobom! Vi ste dama snažnog karaktera i jasno znate šta želite. Čak i da se danas pojave iznenadne poteškoće, lako ćete ih prevazići i stići do cilja.

VODOLIJA

Častite sebe poklonom! Prijateljstvo vam je važnije od ljubavi, prijaće vam šoping sa bliskom osobom. Danas možete da očekujete lepe poruke od prijatelja sa društvenih mreža.

RIBE

Teme razgovora menjate brže nego što vam se misli menjaju. Jedno slučajno poznanstvo može da vas poremeti, ali intuicija će vam govoriti da je sve u najboljem redu. Pokažite svoju nežnu stranu!

Bonus video:

06:36

BOLNA ISPOVEST MAJKE ČIJE JE DETE NEPOKRETNO ZBOG MORBILA: Mislili smo to su samo prehlade, a onda je prestao da se ODAZIVA

(Espreso/Mondo/T.V./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.