STARA DOMAĆICA OTKRILA NAJBOLJI NAČIN ZA PRIPREMU SPANAĆA: Samo ovako će ispasti PUNOG UKUSA - obožavaćete ga
Priprema spanaća, Foto: Profimedia

naše stare najbolje znaju

STARA DOMAĆICA OTKRILA NAJBOLJI NAČIN ZA PRIPREMU SPANAĆA: Samo ovako će ispasti PUNOG UKUSA - obožavaćete ga

Ako želite da kupite najkvalitetniji spanać onda su mart, april i maj idealni meseci

Objavljeno:

Tada je najkvalitetniji i ima najbolji ukus, ali možete ga naći tokom cele godine. Spanać je pun hranljivih materija, a od njega možete da pravite nadev za pitu, prilog, salatu... Osim ukusa bitno je da spanać ne kuvate predugo jer tako gubi većinu hranljivih materija, a možete da ga jedete i svežeg, bez ikakve termičke obrade.

Spanać
foto: Printscreen/Youtube/Tasty Balkan Food

Ako ga koristite u salatu onda ga samo operite, a ako ipak niste ljubitelj svežeg povrća, predlažemo vam da ga blanširate. To znači da u šerpu sipate vodu, pa kada ona proključa dodajte spanać i so. Ostavite u vodi 3-4 minuta i onda procedite.

BONUS VIDEO

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/stvarukusa/S.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.