OVAJ KINEZ JE POSTAO HIT ZBOG ONOG ŠTO MOŽE DA URADI U 70. GODINI: Skače i puzi kao ALIGATOR a TEK DA VIDITE OVO
Kinez ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ 东南早报

pažnja

OVAJ KINEZ JE POSTAO HIT ZBOG ONOG ŠTO MOŽE DA URADI U 70. GODINI: Skače i puzi kao ALIGATOR a TEK DA VIDITE OVO

Njegova dnevna rutina uključuje buđenje u 5:30, jutarnje trčanje s teretom teškim 20 kilograma, izvođenje zgibova s tegovima i plenk. Zatim u 8 sati odlazi na posao.

Objavljeno:

Deka koji ima 70 godina motiviše ljude širom sveta svojom neverovatnom građom i gipkošću. Zou Heping je Kinez i privukao je pažnju prvo mladolikim izgledom, a onda i kondicijom. Svi misle da ima duplo manje godina zbog bujne crne kose i zategnutih mišića na telu.

Zou je počeo da se bavi fitnesom 1979. nakon što je u jednom časopisu pročitao tekst o važnosti trčanja. Proteklih 45 godina se pridržava zdravog načina života. Njegova dnevna rutina uključuje buđenje u 5:30, jutarnje trčanje s teretom teškim 20 kilograma, izvođenje zgibova s tegovima i plenk. Zatim u 8 sati odlazi na posao.

Slike pogledajte OVDE.,

Njegova teretana na otvorenom je planina Gele, visoka 678 metara, do čijeg vrha vodi više od 2500 stepenica. Na njima izvodi žablje skokove uzbrdo i puzi nizbrdo poput aligatora. Za uspon mu treba jedan sat, a za spuštanje oko 50 minuta. To je definitivno izdržljivost koja nadilazi gotovo svakog 70-godišnjaka.

Kaže da izbegava dodatke ishrani. Ističe važnost fizičke aktivnosti, normalne ishrane i uzdržavanja od poroka, poput pušenja i alkohola. Ovaj deka je još jedan od dokaza da su godine samo broj.

00:35

Kinez čarobnim kockama napravio portrete tajkonauta

(Espreso/Najžena/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.