OVA ŽENA JE ZAKRVILA SA SVEKRVOM ZBOG NAJBIZARNIJE STVARI, ORILO SE OD BESNIH REČI: "Njen sin je bio JE*ENI..."
Pobesnela zbog poklona, Foto: Printscreen/facebook/Mel Watts - The Modern Mumma

šok

OVA ŽENA JE ZAKRVILA SA SVEKRVOM ZBOG NAJBIZARNIJE STVARI, ORILO SE OD BESNIH REČI: "Njen sin je bio JE*ENI..."

Na kraju se oglasila i jedna baka i svekrva, koja u ovoj objavi nije videla ništa smešno i poučno.

Objavljeno:

Usled poklona koje njena deca dobijaju od bake, jedna mama je ostala frustrirana jer je njena svekrva stalno kupovala "pogrešne poklone" unucima.

Umesto da porazgovara sa njom, ona se odlučila da savet potraži na internetu. Blogerka i mama Mel Vots, poznata i kao "Moderna mama", oglasila se na Fejsbuku nakon što je njena svekrva (ponovo) kupila, makar po njenom mišljenju, pogrešan poklon za rođendan unuku.

Influesnerka tvrdio da je njen sin od bake tražio određenu knjigu 2020. godine, ali je dobio nešto sasvim drugo. Umesto štiva za čitanje, mališan je dobio „veliki super jeftin šator“, što je Mel ostavilo besnom.

Iskazujući svoj bes u jednoj od objava, napisala je:

- Svaki put kada predložim nešto, ona (svekrva) utrostruči veličinu i nivo buke. Znam zašto, njen sin je za nju bio apsolutni je***i posao kao dete - Ona mu vraća - što ja plaćam. Ovo je preveliki, super jeftin šator koji je morala da naruči za njega, a koji niko nije tražio - napisala je.

Svesni situacije, njeni pratioci su joj saosećali sa njom, navodeći primere iz svoje okoline.

"Od svekrve smo za rođendan mog sina jedne godine dobili set za travnjak Thomas the Tank Engine, bilo je odvratno i nimalo korisno. Ljubazno smo joj ga vratili", napisala je jedna mama.

Druga je pobesnela jer je od svekrve za rođendan deteta dobila set za karaoke.

"O Bože, shvatam te! Moja svekrva je mojoj ćerki dala je**nu mašinu za karaoke... Ozbiljno! Zašto! Samo zašto!", napisala je ona.

Sledeća je imala da kaže šta misli o kreativnim poklonima u vidu plastelina i gline.

"O, da, osećam tvoj bol.. Mrzim plastelin za igru. Svi znaju da mrzim plastelin za igru... Deca su prošle godine dobila plastelin za igru.", glasila je ispovest ove mame.

Na kraju se oglasila i jedna baka i svekrva, koja u ovoj objavi nije videla ništa smešno i poučno.

"Vau, kao svekrva nisam znala da ste toliko ljuti, baš ste tako zahtevni i tako osuđujući. Ja sam svekrva koja nije imala svekrvu i baku za unuke, a da sam je imala, bila bih srećna samo da ona voli moju decu. Danas sam naučila nešto novo.", napisala je ona.

00:53

Svekrva Slađa najveselija na svadbi

(Espreso/srbija danas/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.