PRED OVIM ZNAKOVIMA JE KARMIČKA SREĆA, ČEKA IH NEVEROVATNA SUDBINA: Promene počitu već od MARTA 2024. GODINE
Horoskop, Foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

astro

PRED OVIM ZNAKOVIMA JE KARMIČKA SREĆA, ČEKA IH NEVEROVATNA SUDBINA: Promene počitu već od MARTA 2024. GODINE

Saznajte da li ste i vi među njima

Objavljeno: 19:42h

U astrologiji, pomračenja simbolizuju zatvaranje jednog životnog ciklusa pre početka nove faze. U 2024. godini će se desiti pomračenje u znacima Ovna i Vage.

Oni će se suočiti sa mnogim izazovima, jer je ovo vreme za lični rast i evoluciju, tokom kojeg će Ovan i Vaga morati da prođu kroz karmičku godinu promena.

Astrolozi kažu da će Ovnovi imati koristi od fokusiranja na traženje podrške od prijatelja. U međuvremenu, Vaga će moći da realizuje svoju kreativnu stranu i stekne priznanje.

Ovan

Sezona pomračenja će vas primorati da se fokusirate na lične odnose. Severni čvor u vašem znaku je karmički jer će vas gurnuti iz vaše zone udobnosti da biste prekinuli vezu koja samo ograničava vaš razvoj. Morate tražiti načine da se razvijete. Zanemarili ste svoje potrebe, pa je vreme da saslušate svoje prave želje.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Tokom ovog prelaznog perioda, možda ćete se osećati nesigurno, sumnjati u svoje korake i pitati se da li je vaš izbor bio ispravan. Astrolozi savetuju da potražite podršku od prijatelja. Verujte svojoj intuiciji i krenite u pravcu svojih iskrenih snova.

Kada Saturn uđe u vaš znak, možda ćete doživeti još jedno neočekivano buđenje, ponavljanje lekcija.

Vaga

Možda ćete doživeti sumnje i nesigurnosti. Saturnov tranzit u Jarcu je uzdrmao vaše temelje i primorao vas da ponovo razmislite o određenim vrednostima. Sada se osećate kao da nikada nećete postići taj važan cilj za koji ste toliko naporno radili.

Dok se Ovan bavi svojim odnosima, suočićete se sa oblastima svog života u kojima treba da pokažete nezavisnost i hrabrost. Trebalo bi da postanete vođa, svetionik za druge. Ne bojte se – ovo je vaša karmička lekcija. Morate da delite dobrotu i svetlost sa drugima. Možda to možete učiniti kroz kreativnost. Morate preuzeti više odgovornosti. Uloga vođe nije nešto čemu ste oduvek težili, radije biste izabrali tihu, mirnu luku u kojoj vlada udobnost i harmonija. Međutim, sada morate napraviti važan izbor. Astrolozi kažu da je vaš put do pobede direktno povezan sa liderskim veštinama.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.