KORISTITE OVAJ POSEBAN ZNAK PRIVLAČNOSTI I OSVOJIĆETE KOGA GOD POŽELITE: Sad je pravi trenutak za PRAVU LJUBAV
Ljubav, Foto: Profimedia

sjajno

KORISTITE OVAJ POSEBAN ZNAK PRIVLAČNOSTI I OSVOJIĆETE KOGA GOD POŽELITE: Sad je pravi trenutak za PRAVU LJUBAV

Rešenje je mnogo prostije nego što vam na prvi pogled izgleda

Objavljeno:

Zamislite da svakog dana, pored slika svojih najmilijih, u srcu nosite sliku univerzuma, spremni da otkrijete kako da privučete pravu ljubav. Abraham Hiks, maestro duhovne mudrosti, može biti vaš vodič kroz ovaj magični proces. Njegova filozofija možda zvuči kao nešto iz druge dimenzije, ali u ovim turbulentnim vremenima, možda je upravo ono što nam je svima potrebno.

Koncept je jednostavan: vi ste duša obučena u ljudsko iskustvo, putnik na Zemlji koji istražuje kontraste ljubavi i straha sa ciljem da evoluira ka miru i sreći. Abraham Hiks nas uči da je naša emocionalna GPS navigacija ključ za povezivanje sa duhovnim sopstvom i, na kraju, sa univerzalnom inteligencijom.

Emocije: Vaš unutrašnji kompas

Naša osećanja nisu samo prolazne reakcije - one su duboko ukorenjeni signali koji nas vode ka usklađivanju sa našim izvorom. Ljubavne misli nas čine vibraciono harmoničnima, dok nas strah odvaja od naše suštinske prirode. Ovaj duhovni zadatak, biranje ljubavi umesto straha, ključna je lekcija Abrahama Hiksa.

Ljubav
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Vibrirajte na frekvenciji ljubavi

Kada su vaše misli okupane ljubavlju, vibrirate u skladu sa svojim duhom. To vas približava vašem cilju privlačenja mira, ljubavi i ličnog ispunjenja. Nasuprot tome, strah vas udaljava od vaše suštinske vibracije i privlači ono što najmanje želite.

Osnovne lekcije za vežbanje ljubavi

Emocije su vaš vodič

Najvažniji odnos je odnos sa samim sobom

Misli se materijalizuju

Ono na šta se fokusirate, privlačite

Kada je u pitanju ljubav, vaša veza sa univerzalnom inteligencijom je osnova. Prvo se povežite sa izvorom u sebi pre nego što tražite spoljnu validaciju.

Ljubav kao izvor slobode

U odnosima je ključno razumeti da prava ljubav dolazi iz unutrašnjeg izvora, a ne iz spoljašnjih afirmacija. Kada ste u vezi sa nekim ko razume ovu istinu, ta veza postaje osnažujuća, oslobođena potrebe i očaja.

Zamislite vezu u kojoj oba partnera zrače ljubavlju, ne tražeći ništa zauzvrat, već dele svoju punoću. To je odnos koji Abraham Hiks vidi kao idealan, gde ljubav nije potraga, već stanje postojanja.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Kako praktikovati Hiksovo učenje

Slušajte svoje emocije i dozvolite im da vas vode.

Birajte misli koje vas ispunjavaju ljubavlju.

Fokusirajte se na unutrašnju vezu pre spoljašnjih odnosa.

Vibrirajte s ljubavlju, privlačeći više ljubavi i ispunjenja u svoj život.

Svet Abrahama Hiksa je svet u kojem je ljubav osnovna frekvencija postojanja. U ovom svetu ljubav i odnosi nisu izazov, već put ka dubljoj samospoznaji

Dakle, kada se neko prvo poveže sa svojim izvorom, ne treba mu druga osoba da bi se osećao potpunim. Oni su već potpuni, celi i puni ljubavi. Tada mogu pronaći partnera koji će im obogatiti život i sa kojim mogu da podele svoju celovitost i ljubav. Ne zavise ni od koga da osete bilo šta. Njihov primarni odnos sa izvorom ih ispunjava i daje im osećaj da su voljeni, željeni i sigurni. Kada se osećate povezani sa svojim izvorom ljubavi, lakše je usredsrediti se na ljubav i, zauzvrat, dobiti još više ljubavi!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.