OVE MUŠKARCE NEĆETE NIKADA NATERATI PRED OLTAR: Oni su večite NEŽENJE u horoskopu, BEŽE OD BURME ko đavo od krsta
Neke muškarce teže je ubediti da uplove u bračne vode nego žene, Foto: Profimedia

neverica

OVE MUŠKARCE NEĆETE NIKADA NATERATI PRED OLTAR: Oni su večite NEŽENJE u horoskopu, BEŽE OD BURME ko đavo od krsta

Blizanci ne mogu da odole flertu, Strelčevima ne prijaju duge veze, a Vodolije ne vole ograničenja.

Objavljeno:

Blizanci ne mogu da odole flertu, Strelčevima ne prijaju duge veze, a Vodolije ne vole ograničenja.

Neke muškarce teže je ubediti da uplove u bračne vode nego žene, a ako su rođeni u znaku Blizanaca, Strelca i Vodolije, čak i najteže. Astrolozi tvrde da oni svojom pažnjom, inteligencijom i stavom zavode žene i u stanju su da ih dugo drže uza se iako im brak nije ni na kraj pameti. Za venčanje sa njima potreban je dobro razrađen plan. Saznajte nešto više o njima.

Blizanci

Oni su interesantne osobe - inteligentne, talentovane i društvene. Mnogi muškarci ovog znaka su umetnici, pisci, slikari ili naučnici.

Međutim, Blizanci će se teško odlučiti da stanu na ludi kamen. U potrazi su za ženom koja će imati razumevanja - za njihova brojna interesovanja, društvenost, pa čak i povremeni flert, kojem ne mogu da odole. Brak vide kao sputavanje.

Neke muškarce teže je ubediti da uplove u bračne vode nego žene
Neke muškarce teže je ubediti da uplove u bračne vode nego ženefoto: Profimedia

Strelac

Ovom znaku sloboda je najvažnija, pa ne čudi što mu brak ne deluje kao dobra ideja. Više je oduševljen prijateljstvom ili ljubavlju nego porodičnim životom. Svoju partnerku obasipa pažnjom i nežnošću, i često se čini da je dublje vezan za nju nego što je to zaista slučaj. S njim ćete teško ostvariti trajnu vezu.

Vodolija

Muškarci rođeni u znaku Vodolije su veliki individualisti i cene svoju slobodu i nezavisnost. Ljubav i seks su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i ničim ograničenim životom sprečava pravu, duboku intimnost u ljubavnim odnosima. Šarmantan je i obožava pripadnice lepšeg pola, pa u životu obično ima mnogo veza. Kad se zaljubi, spreman je da svu pažnju pokloni svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati.

BONUS VIDEO:

00:30

Vatromet i torta na Slobinoj i Jeleninoj svadbi

(Espreso/ Informer/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.