STAVITE JEDAN EVRO U NOVČANIK I GLEDAJTE KAKO SE MNOŽITI BOGATSTVO: Kad vidite koliko BRZO se UVEĆAVA zanemećete
Jedan evro, Foto: Profimedia

otkrivamo

STAVITE JEDAN EVRO U NOVČANIK I GLEDAJTE KAKO SE MNOŽITI BOGATSTVO: Kad vidite koliko BRZO se UVEĆAVA zanemećete

Sve što treba da uradite je da uzmete kovanicu od jednog eura i stavite je u novčanik ili torbu.

Objavljeno:

Sve što treba da uradite je da uzmete kovanicu od jednog eura i stavite je u novčanik ili torbu. Nosite je uvek sa sobom, i kad god uzmete novčanik ili torbu u ruku, setite se te kovanice određenog iznosa.

Obratite pažnju tokom dana na stvari koje biste mogli da kupite sa ovom kovanicom. Držite ovu kovanicu u džepu ili u tašni, ali nemojte je potrošiti odmah, kako biste dobili vibrirajući korist, svaki put kada pomislite na nju ili na trošenje iste.

Ako mentalno potrošite taj euro dva puta u istom danu, polako, ali sigurno ćete doći do zaključka na šta trošite novac. Ovo je jednostavan, ali moćan proces koji će promeniti vaš finansijski fokus.

novčanik
foto: Yuet Sha Sun / Panthermedia / Profimedia

Kako se vaša finansijska situacija bude poboljšavala, vaša ušteđevina od jednog eura može rasti, tj. s vremenom možete zameniti tu kovanicu papirnim novčanicama od pet, zatim deset, pa čak i pedeset eura.

Isprobajte, lako je. Ne samo da nećete ništa izgubiti, već ćete napokon obratiti pažnju na ono što imate i biti zadovoljniji.

01:41

IMALA JE 15 SATI DA PRIKUPI OGROMAN NOVAC DA BI PREŽIVELA! Ivana o pozivu koju joj promenio život: Prvo sam ispunila OVE DVE želje

(Espreso/ P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.