SIPALA JE OVO U VODOKOTLIĆ PA IZNEVEROVALA ČIM JE PUSTILA VODU: Biće vam žao što ovo niste znali ranije - GENIJALNO
Vodokotlić, Foto: Printscreen/TikTok/barfly7777

kakva caka!

SIPALA JE OVO U VODOKOTLIĆ PA IZNEVEROVALA ČIM JE PUSTILA VODU: Biće vam žao što ovo niste znali ranije - GENIJALNO

Hemikalije za čišćenje i dezinfekciju često su veoma agresivne, zbog čega se mnogi okreću prirodnim rešenjima

Objavljeno:

To se posebno odnosi na teško dostupna mesta, kao što su vodokotlići, a ne postoji osoba koja ne želi da maksimalno smanji broj bakterija koje se intenzivno i stalno gomilaju na određenim mestima.

Evo šta treba da radite

Sirće je višenamensko sredstvo koje se, osim u kuhinji, široko koristi u čišćenju i dezinfekciji domaćinstva. Kada se "udruži" sa sodom bikarbonom, postaje moćno sredstvo koje se može koristiti za čišćenje gotovo svega.

Vodokotlić
foto: Printscreen/Youtube/HouseholdHacke

Zagrejte 200 ml sirćeta i dodajte dve kašike sode bikarbone. Dobijenom mešavinom premažite unutrašnjost vodokotlića koji ste prethodno ispraznili (okretanjem ventila za vodu i pražnjenjem vodokotlića) i ostavite da odstoji oko 20 minuta. Zatim jednostavno pustite vodu.

Voda kojom se puni vodokotlić odlaziće u WC šolju, a kombinacija sirćeta i sode očistiće i najzahtevnije delove. Bez ikakvog napora ćete se osloboditi nečistoća i WC šolja će zablistati, a vodokotlić će biti potpuno čist i dezinfikovan. Vredi pokušati, zar ne?

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/zenablic/Selena Ribić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.