DOKTOR VOJA OTKRIO ŠTA TREBA DA RADITE SVAKOG DANA DA BISTE BILI ZDRAVI KAO ĐOKOVIĆ: Rezultati će vas zakucati
Dr Vojislav Perišić, Foto: Printscreen/Youtube/Prva TV

obratite pažnju

DOKTOR VOJA OTKRIO ŠTA TREBA DA RADITE SVAKOG DANA DA BISTE BILI ZDRAVI KAO ĐOKOVIĆ: Rezultati će vas zakucati

Izgladnjivanje nikako nije dobro rešenje ni za mršavljenje, a pre svega za zdravlje, na šta je upozorio i gastroenterolog prof. dr Vojislav Perišić.

Objavljeno:

Kada želimo da skinemo kilograme, prva star za kojom posegnemo je da uskratimo sebi obroke. Kada nam vaga ili garderoba alarmiraju da smo nabacili kilograme, u panici objavljujemo čuveno „ja od danas više ne jedem“ i bacamo se na rigorozno izgladnjivanje u nadi da ćemo tako najbrže smršati.

Izgladnjivanje nikako nije dobro rešenje ni za mršavljenje, a pre svega za zdravlje, na šta je upozorio i gastroenterolog prof. dr Vojislav Perišić. On je podsetio na važnost redovnih obroka koji nam daju energiju ali i na to koliko je fizička aktivnost neophodna.

Kako skinuti stomak

Stomak, Salo, Gojenje, Mršavljenje, Dijeta
foto: Profimedia

Samo hodajte više i nikako nemojte da gladujete. Apsolutno morate da imate tri obroka i dve užine. Doručak je jak, ručak neka bude sa puno povrća i dve užine koje mogu da budu i hleb sa džemom, jabuka ili pomorandža“, rekao je doktor Perišić u Jutranjem programu i istakao da je važno da su određeni parametri u krvi i pritisak u granicama normale.

„Uradite krvni pritisak, lipide, frakcije lipida i šećer u krvi. To je osnov svega. Ako je to u redu, krećite se četiri kilometara dnevno i videćete rezultate. Možete leti da jedete malo više kao Grci nego kao nordijski narodi, da birate nemasnu ribu i maslinovo ulje. I uvek jedite do prvog osećaja sitosti, e tada zastanite i napravite pauzu da se ne biste prejeli. Kada opet ogladnite, zavarajte glad nekom lakom užinom“, rekao je doktor Perišić.

08:45

KONSTANTNO VAS BOLE LEĐA I GLAVA? Nećete verovati da iza OVIH SIMPTOMA LEŽI VIRUS! Doktor otkriva još pokazatelja za Kurir

(Espreso/ Najžena/Vesna Vukadinović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.