ČOVEK PODELIO NAJEFIKASNIJI NAČIN ZA BRZO ČIŠĆENJE OBUĆE: Tera SMRAD iz patika, a sve to PRIRODNIM putem (VIDEO)
Obuća, Foto: Printscreen/youtube/creative_explained

ovo nam je trebalo

ČOVEK PODELIO NAJEFIKASNIJI NAČIN ZA BRZO ČIŠĆENJE OBUĆE: Tera SMRAD iz patika, a sve to PRIRODNIM putem (VIDEO)

Čišćenje cipela mnogima predstavlja noćnu moru

Objavljeno:

Taman kada ih sredite da izgledaju kako treba, ponovo se isprljaju usled vremenskih nepogoda i to na samom putu do mesta na koje idete. Jedan stručnjak je podelio sjajan trik za brzo i efikasno čišćenje, a rezultat je oduševio hiljade ljudi. Snimak je postao viralan. Trebaju vam samo tri stvari iz kuhinje i očistićete cipele za nekoliko sekundi!

U snimku koji je do sada prikupio više od 120.000 pogleda, otkrio je da krompir, kora od banane i kesica čaja mogu da vam pomognu u čišćenju. I ne samo to, cipele mogu da izgledaju kao da su nove! Snimak nosi naziv "Kako prirodno očistiti cipele". "Jeste li znali da ako uzmete krompir i odsečete komadić, njime možete da očistite cipele?", otkrio je stručnjak koji redovno deli trikove za čišćenje.

Potom je pokazao kako se rešio svih mrlja na belim patikama, a rezultat je oduševio sve! Ako vam se cipele pokvase, sve što treba da uradite jeste da ih na pet minuta ubacite u mašinu za sušenje, ali tako da pertle budu van bubnja. Ukoliko iz cipele dolazi neprijatan miris, probajte trik sa kesicom čaja! Stavite po jednu kesicu u svaku od cipela i ostavite ih da odstoje preko noći. "Bum, smrad će nestati", rekao je stručnjak i dodao da kora od banane čini obuću sjajnijom.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/Mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.