NAJPOZNATIJA BAKA IZ CRNE GORE NAPUNILA 92. I SKORO NIKAD NIJE IŠLA DOKTORU: Svi u šoku kad čuju koliko ima UNUČADI
Baka Muhuruša, Foto: Prinstcreen/Facebook/Vijesti iz Bijelog polja

OBRATITE PAŽNJU

NAJPOZNATIJA BAKA IZ CRNE GORE NAPUNILA 92. I SKORO NIKAD NIJE IŠLA DOKTORU: Svi u šoku kad čuju koliko ima UNUČADI

Živi sada sa sinom i snajom koji su rekli da je ova nesebična i hrabra žena dobrog zdravlja i da retko traži lekarsku pomoć, pišu Vijesti iz Bijelog Polja.

Objavljeno:

Baka Muhruša je u intervjuu za VBP portal ispričala da je pre 60 godina došla u Korita iz okoline Petnjice.

“Kada sam došla, u domu sam zatekla devetoro dece koje je muž imao iz prethodnog braka”, poručila je i naglasila daje svu decu odgojila kao svoju, kao i da ne pravi razliku između njih trinaestoro.

Rekla je da su svi njena deca i da je smtaraju svojom majku. Posećuju je često i pokazuju koliko je vole i koliko cene ono što je uradila za njih. Ova baka danas ima 55 unučadi, 101 paraunuče i 27 čukununučadi.

Baka
foto: Prinstcreen/Facebook/Vijesti iz Bijelog polja

Život na selu donosio je brojne izazove, morala je ranije da kilometrima pešači ne bi li donela vodu kuću, ali i pored svega, ona bi i danas radije živela na selu nego u gradu. Živi sada sa sinom i snajom koji su rekli da je ova nesebična i hrabra žena dobrog zdravlja i da retko traži lekarsku pomoć, pišu Vijesti iz Bijelog Polja.

Njeni naslednici u njoj vide veliku inspiraciju, primer je ljubavi i posvećenosti koju je velikodušno pružala i koju i danas pruža.

Video na Fejsbuku ima 26 hiljade pregleda i hiljadu lajkova, u komentarima poručuju: "Srećan rođendan još toliko.... bogata sa potomstvom svaka čast. Čestitam", "Za svaku pohvalu, srećno i svako dobro vam želim", "Srećan rođendan i 100. da dočekate u zdravlju".

04:11

BAKA MILENA 60 GODINA NIJE OTIŠLA KOD LEKARA! Nakon pisanja Kurira dobila je veliku pomoć, ali jedna stvar joj MNOGO NEDOSTAJE

(Espreso/blic žena/Jelena Milenković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.