SVE DOMAĆICE POČELE DA STAVLJAJU VATU U USISIVAČ: Kada vidite REZULTAT odmah ćete uraditi ISTO
Ilustracija, Foto: Profimedia

savet

SVE DOMAĆICE POČELE DA STAVLJAJU VATU U USISIVAČ: Kada vidite REZULTAT odmah ćete uraditi ISTO

Svi usisivači imaju jednu zajedničku karakteristiku: s vremenom i korištenjem ispuštaju vrlo neugodan miris koji se širi celom kućom.

Objavljeno: 20:27h

Upkos čestoj zameni filtera, teško se rešiti ovog neugodnog mirisa, ali ako isprobate ove neverovatne metode koje će vam uštedeti vreme i novac na industrijskim osveživačima vazduha, nećete se pokajati.

Kako usisivač održavati čistim i svežim?

To je gotovo nemoguća misija: čestice prljavštine i prašine neverovatnim brzinom se nakupi unutar usisivača, u cevima i motoru. Dakle, ako ne čistite često, normalno je da će se širiti neugodan miris, a vaš uređaj će nakon nekog vremena biti u lošem stanju. Budite sigurni da ga možete ponovno očistiti ovim metodama kako bi bio čist i funkcionalan kao prvog dana.

Prvi savet: Nakon što posudu za prašinu ili vrećicu detaljno ispraznite i očistite, u nju možete jednu ili dve blaznice vate natopljene eteričnim uljem sa mirisnom po vašem izboru. Vaš dom će biti osvežen ekspresno!

Još jedan savet za održavanje svežine usisavača: dodajte kašiku sode bikarbone u vrećicu. Ako usisivač nema vrećicu, pospite dovoljno sode bikarbone direktno na pod i usisajte ga.

Bonus video:

04:03

ŠOK U EMISIJI! MAJA NIKOLIĆ KRENULA DA SE SKIDA: Znam da ste namerno uključili 90 stepeni, sledeći put dolazim u kupaćem

(Espreso/Krstarica/D.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.