PRSATA PLAVUŠA OTKRILA KOLIKO PUTA MOŽE U INTIMNIM ODNOSIMA: Ono što radi sa MUŽEM je ČISTA PERVERZIJA, KORISTE I..
Hajdi Klum, Foto: Printscreen/ Instagram/ heidiklum

paŽnja

PRSATA PLAVUŠA OTKRILA KOLIKO PUTA MOŽE U INTIMNIM ODNOSIMA: Ono što radi sa MUŽEM je ČISTA PERVERZIJA, KORISTE I..

Zvezda je takođe otkrila da je sa suprugom koristila seks igračke u spavaćoj sobi.

Objavljeno:

Hajdi Klum govorila je o detaljima svog seksualnog života. Supermodel je gostovala u podkastu Call Her Daddi i nije oklevala da slušaocima ispriča detalje.

Ona je svog bivšeg partnera, italijanskog biznismena Flavija Brijatorea, nazvala "veoma starim". Hajdi i Briatore su počeli da se zabavljaju u martu 2003. kada je ona imala 29, a on 53 godine, ali su se rastali dok je ona bila trudna sa njegovim detetom.

Govoreći o tipu muškarca koji voli, rekla je: „Pogledajte moju prošlost. Nemam tip. Bila sam sa nekim ko je bio ćelav, veoma star, duge kose, mršav. Njihove ličnosti su takođe bile veoma, veoma različite . Na kraju dana, želite nekoga zbog koga se osećate prijatno. Nekoga zbog koga se osećate sjajno."

Zatim je pričala o svom seksualnom životu sa Tomom Kaulitzom. Otkrila je da su proveli sate u spavaćoj sobi. Kaže da ima potrebu za seksom kad god pogleda svog muža. Hajdi je takođe otkrila da su najluđa mesta na kojima je imala seks privatni avion i more.

Kaže da je njen muž izdržljiv

Hajdi Klum
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Na pitanje šta bi ona bila na skali od 1 do 10, gde bi 1 značilo da je pristojna, a 10 bi značilo da je potpuna nakaza u krevetu. Hajdi je odgovorila 9.

Zvezda je takođe otkrila da je sa suprugom koristila seks igračke u spavaćoj sobi. „Pa zašto da ne? Osim toga, ako imate seks satima, mora da se dešava više“, rekla je ona, a zatim dodala: „Mislim da je ženi lakše nego muškarcu jer je pitanje da li muškarac je jednako izdržljiv. Muškarci ste obično vi koji ne možete dugo. Ali moj muž može."

Nije prestajala da hvali svog muža. "Probao sam mnogo različitih kobasica u životu. Ali sam završio sa nemačkim. Nemačke kobasice, šta da kažem?" Ona je rekla.

Leni je pronašla svoje igračke od 18+

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Njena ćerka Leni se takođe prisetila kako je pronašla Hajdin „seksualni orman“ kada je bila mlađa.

"Mislio sam da je to najbolja stvar ikada. Šetao sam kroz to sa svojim prijateljima. Rekao sam: 'Mama, šta je ovo? Mikrofon?" Zaista nisam imao pojma šta je to, mama se jako naljutila na mene, vikala da ne mogu da diram njene stvari.

Pokazao sam ga prijateljima i rekao: 'Pogledajte kako je ovo sjajno. Moja mama ima ceo orman, celu fioku.' Ušunjala sam ih u majčinu sobu, otvorila fioku i svi smo snimali“, rekla je Leni.

Takođe je napomenula da Hajdi voli da šeta po kući i dvorištu u toplesu.

„Organizovao bih rođendane kod kuće. Ili bi dolazili moji drugari, dečko... A ona se sunča u toplesu pored bazena. I sećam se da su moji drugari bili posramljeni i uplašeni, jer obično u porodicama mojih prijatelja nikada ih ne vidim. majke se sunčale gole kraj bazena. Ali ja sam mislila da je to normalno. Moji prijatelji bi se uvek klonili, ali u našoj porodici je bilo normalno", rekla je Leni.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/Index magazin/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.