STRUČNJAK ZA ODNOSE OTKRIO NAJVEĆU GREŠKU KOJU MUŠKARACI RADE U KREVETU: Ako žena traži OVO, dobro se SPREMITE i...
Ilustracija, Foto: Bernd Leitner / imago stock&people / Profimedia

saznajte

STRUČNJAK ZA ODNOSE OTKRIO NAJVEĆU GREŠKU KOJU MUŠKARACI RADE U KREVETU: Ako žena traži OVO, dobro se SPREMITE i...

Jana Hoking zna sve kada su spojevi u pitanju, a nedavno je izjavila da postoji jedna stvar koju mnogi muškarci pogrešno shvataju

Objavljeno:

Naime, jednu grešku mnogi ponavljaju. Stručnjakinja za muško-ženske odnose smatra da muškarci imaju određenu teoriju o ženama koja jednostavno nije istinita.

Osvrnula se na sterotipe i priče da muškarci vole intimne odnose više od žena, ali to zapravo nije istina, kao i to da eskperimentisanje u krevetu može da aludira na varanje.

"Naš libido može skočiti u bilo kojem trenutku, a postoje i trenuci kad hormoni polude. Pa ona želi pobeći iz predvidljive intimne kolotečine te je spremna na nešto posebno", započinje Jana.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Dodaje da, ako se rutina obično sastoji od brzinskog odnosa pre spavanja, onda žena možda želi da isproba nešto drugačije i da istraži svoje druge fantazije. Umesto da se pitate, predlažem da pređete u akciju", savetuje Jana.

"Drugi razlog može biti da je razgovarala s prijateljicama o njihovim intimnim životima i inspirirasana je da to isproba sa vama. Žene pričaju, pa kada čuju uzbudljive priče, ponekad požele da to učine same, nastavila je ona.

Dakle, ako se čini da vaša partnerka želi da isproba nove stvari, to ne znači da vas vara. Umesto da se fokusiraju na to zašto su se stvari promenile, Jana je rekla da bi muškarci trebalo da razmisle o prihvatanju novih ideja i iskoristie ih na najbolji način i uživaju u razmenjivanju nežnosti.

BONUS VIDEO

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/Mondo/T.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.