VERA MATOVIĆ ZBOG OVE HRANE NIKAD NIJE BILA U BOLNICI: Čuva joj ZDRAVLJE I IZGLED, a ono što RADI U 5 UJUTRO JE...
Vera Matović, Foto: Tamara Trajković

OBRATITE PAŽNJU

VERA MATOVIĆ ZBOG OVE HRANE NIKAD NIJE BILA U BOLNICI: Čuva joj ZDRAVLJE I IZGLED, a ono što RADI U 5 UJUTRO JE...

Naime, ona veruje da je u pitanju navika koju praktikuje već dugi niz godina, i to dok svi ostali spavaju

Objavljeno:

Naša proslavljena pevačica Vera Matović ima 77 godina, a i dalje može da se pohvali savršenom linijom, ali i savršenim zdravljem!

Zbog toga se mnogi pitaju u čemu je tajna njene vitalnosti, a pevačica to ne krije. Naime, ona veruje da je u pitanju navika koju praktikuje već dugi niz godina, i to dok svi ostali spavaju - trčanje u ranu zoru!

"Veliki sam ranoranilac, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga kada sam legla. Odmah oblačim trenerku i obuvam patike, i idem da trčim. Sigurna sam da u ovim godinama malo ljudi to radi, a u kući imam i traku za trčanje koja je takođe sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje, jedino kada imam snimanja i nastupe smanjim ovu moju rutinu, ali obično tako započinjem dan", rekla je pevačica jednom prilikom.

Ratomir Raća Matović, Vera Matović, Ratomir  Matović
foto: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ

Vera kaže kako za više od 50 godina uspešne karijere nijednom nije otkazala koncert zbog bolesti. Kad je trebalo, pevala je i sa upaljenim grlom, a ističe kako nikad nije bila u bolnici zbog svog zdravlja, baš kao i glumica Tanja Bošković.

"Srcem sam sve radila, niko na meni nije mogao da primeti da sam neraspoložena ili da imam neke probleme, profesionalac sam i zato me publika voli", rekla je ona.

Kako je ishrana veoma važan segment kako za zdravlje, tako i za izgled, mnoge je zanimalo i kako se Vera Matović hrani. Ona kaže kako je želudac "naučila" na zdravu hranu, a da kafu pije samo jednu, ujutro nakon doručka.

"Da mi se slučajno desi da pojedem nešto teško, sigurno bi mi bilo loše. Kod kuće doručkujem i ručam laganu, zdravu hranu jer je teško punog stomaka raditi određene stvari. Niti pijem, niti pušim, nemam poroke, pijem puno vode i od voća jedem samo jabuke. Najviše jedem ribu, piletinu, salate... Vodim računa da ne jedem slatkiše", rekla je pevačica.

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

(Espreso/Lepa i srećna/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.