PAVEL GLOBA OTKRIO KOJA DVA ZNAKA ĆE BITI APSOLUTNI POBEDNICI U FEBRUARU: Očekuje ih LUDA SREĆA koju mogu zamisliti
Pavel Globa, Foto: Printscreen/YT/ Pavel Globa

paŽnja

PAVEL GLOBA OTKRIO KOJA DVA ZNAKA ĆE BITI APSOLUTNI POBEDNICI U FEBRUARU: Očekuje ih LUDA SREĆA koju mogu zamisliti

Tog meseca, dva znaka će zablistati.

Objavljeno:

Prema prognozi čuvenog ruskog astrologa Pavela Globe, februar će biti mesec koji je izuzetno važan za dva znaka. Tog meseca, dva znaka će zablistati.

Rak

Rakovi će doživeti veliki uspeh, posebno na polju karijere. Astrološki položaj zvezda ukazuje na to da će njihova dostignuća biti primećena od strane nadređenih, što može rezultirati značajnim unapređenjem ili čak finansijskom stimulacijom u vidu povišice.

Pored toga, očekuje ih i povoljan period na ličnom planu. Mogućnost ispravljanja starih grešaka i novi početak predstavljaju značajne aspekte ovog meseca za pripadnike ovog znaka.

Ribe Za Ribe, astrološka predviđanja ukazuju na izuzetno povoljan period kada su finansije u pitanju. Prema rečima Pavla Globe, novac će doslovno neprestano pristizati tokom februara, ali se istovremeno savetuje oprez u trošenju sredstava. Upozorenje je da nepromišljeno rasipanje novca može uticati na finansijske tokove, te se preporučuje mudro upravljanje sredstvima kako bi se produžio ovaj period izuzetne finansijske stabilnosti. Pored toga, Ribe mogu očekivati zanimljiva poznanstva tokom februara, a postoji čak i mogućnost da nova osoba koju upoznaju zauvek promeni njihov život. Ova astrološka predviđanja ukazuju na mogućnost značajnih promena i novih prilika na ličnom planu za pripadnike ovog znaka.

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/Republika/Nevena Jakovljević/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.