USVOJILI SU MALOG KINEZA A NISU NI SLUTILI U ŠTA ĆE DA IZRASTE: Posle 17 godina saznali ZAPANJUJUĆU ISTINU O NJEMU
Kinez, Foto: Ivan Ryabokon / Panthermedia / Profimedia

paŽnja

USVOJILI SU MALOG KINEZA A NISU NI SLUTILI U ŠTA ĆE DA IZRASTE: Posle 17 godina saznali ZAPANJUJUĆU ISTINU O NJEMU

Godinama su pokušavali da nateraju svog sina da usvoji kinesku kulturu, učeći ga jeziku, putujući u Kinu i pokušavajući da se povežu sa kineskom zajednicom.

Objavljeno:

Par koji je usvojio dečaka iz Kine nije ni slutio da će im se životni put okrenuti naglavačke kada su slučajno otkrili šokantnu istinu o njegovom pravom poreklu. Kada su odlučili da usvoje dečaka, za koga su smatrali da je rodom iz Kine, kako im je rečeno, ovaj par je bio odlučan da ga odgaja u skladu sa kineskom kulturom i običajima. Njihova posvećenost je bila iskrena, a ljubav prema detetu neizmerna.

Godinama su pokušavali da nateraju svog sina da usvoji kinesku kulturu, učeći ga jeziku, putujući u Kinu i pokušavajući da se povežu sa kineskom zajednicom. Čak su se i sprijateljili sa kineskim parom kako bi dečak imao dodatnu podršku i vezu sa svojim kulturnim nasleđem.

Bili su ubeđeni da je dečak Kinez

Nakon 17 godina, dok su spremali sina za fakultet, roditelji su slučajno otkrili da dečak nije Kinez, već Korejac. Ovo otkriće ih je potpuno šokiralo, jer su godinama živeli u uverenju da odgajaju dete čiji su biološki roditelji poreklom iz Kine.

- "Kopajući" po papirima u kancelariji, naišao sam na papire za usvajanje i video nešto potpuno banalno i očigledno što ni supruga ni ja do tada nismo primetili. To su bili papiri sa prezimenima dečakovih bioloških roditelja, a glasili su Park i Kim, što sugeriše da je dete korejskog porekla, a ne kineskog - objasnio je ovaj otac.

Korisnik društvene mreže TikTok podelio je ovu priču koja je izazvala lavinu reakcija i saosećanja. Mnogi su pohvalili trud i posvećenost roditelja, ističući da je ljubav prema detetu najvažnija bez obzira na kulturološke razlike.

Snimak ove priče pregledan je više od 18 miliona puta, dok su se komentari ređali munjevitom brzinom.

- Zamišljam kako se taj momak predstavlja: ​​”Ja sam Korejac, govorim mandarinski i imam roditelje belce”.

- Dobra ideja, ali pogrešno sprovedena.

- Izvinjavam se, ali ovo je urnebesno smešno, pitam se kakva li je bila njegova reakcija.

- Moja mama je pak mislila ceo život da je Korejanka, DNK test je potvrdio da je ipak Kineskinja.

00:35

Kinez čarobnim kockama napravio portrete tajkonauta

(Espreso/srećna republika/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.