Šta fotke koje stavljate na Fejs govore o vama? (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

još jedan selfi

Šta fotke koje stavljate na Fejs govore o vama? (FOTO) (GIF)

Svesno birate šta ćete da stavite na svoj profil, pa vam fotografije koje se nalaze na njemu mogu reći mnogo toga o stvarima kojih niste ni svesni
Objavljeno: 12:07h

5. Fotografije s decom

Postoje dve vrste selfija s decom - prva je fotografije samih sebe iz detinjstva, a druga fotografisanje sa svojom decom. Ako delite svoje fotografije iz detinjstva, možda potajno želite da napustite odrasli život s obvezama i stalnim stresom i da se vratite u jedno mirno i prijatno doba.

Ako delite fotografije gde ste sa svojom decom, to je kao da želite da poručite svetu: Ja sam mama i to je veliko postignuće u mom životu!

foto: giphy

6. Fotografije sa životinjama

Ako je u pitanju profil profesionalnog fotografa, a fotografije prikazuju životinje u njihovom prirodnom staništu, onda je tu najverojatnije u pitanju želja da se pokaže profesionalizam i znanje. Ali, ako muškarac za svoju profilnu fotografiju stavi snažnu divlju životinju ili sebe kako s njom pozira, zapravo se želi prikazati kao snažan i muževan.

foto: pixabay.com

Žene, na društvenim mrežama dele slatke i simpatične fotografije sa svojim ljubimcima. One upućuju na sentimentalnost, empatiju, ali i ljubav prema slabijima od sebe.

foto: giphy

7. Fotografije prirode

Ako imate mnogo fotografija prirode i krajolika, verojatno ste zadovoljni svojim životom. Netko ko je uspešan profesionalno i privatno, uglavnom nema potrebu da na društvenim mrežama deliti sadržaje iz tih delova života. Takvi ljudi se često fokusiraju na mir i uživanje, koje onda i dele na svojim profilima.

foto: pixabay.com

8. Glamurozne fotografije

Obilje glamuroznih fotografija na profilu otkriva narcisoidnu potrebu za podrškom i emotivnom ‚‚priznanju" u obliku lajkova i laskavih komentara. Takvi pojedinci bi trebalo da razmisle o alternativnom načinu podizanja samopouzdanja, nezavisno od divljenja folovera i prijatelja u onlajn svetu.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.