MOJ DEČKO IMA INTIMNE ODNOSE SA MOJOM MAJKOM, "ISTRESU" SE U KOLIMA PA DOĐU MENI: Kad sam čula ZVUKOVE znala sam...
Ilustracija, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

paŽnja

MOJ DEČKO IMA INTIMNE ODNOSE SA MOJOM MAJKOM, "ISTRESU" SE U KOLIMA PA DOĐU MENI: Kad sam čula ZVUKOVE znala sam...

Vrištala je u slušalicu govoreći da 'siđem s njega'.

Objavljeno: 13:47h

Psihoterapeuti kažu da je preljuba trauma za koju je potrebno određeno vreme da se prebrodi. To je stanje koje zahteva dobar tretman - ljudi mogu da mršave i počnu da piju lekove, istakla je jednom prilikom psihoterapeutkinja Ivana Sinđić. Naglasila je da svaka prevara boli isto, bilo da je reč o kratkotrajnoj avanturi ili da se radi o paralelnoj vezi. Vraćanje poverenja je dug proces, ali kako ga povratiti sa mesta devojke koju je dečko prevario sa njenom majkom? Makar se to pitaju korisnici društvenih mreža koji su šokirani njenom pričom.

Na TikTok-u se predstavlja pod imenom Beki. U vezu sa četiri godine starijim mladićem uplovila je kada je imala 17. Otkrila je da je njen dečko osnovao porodicu sa njenom majkom i da od tada nema kontakt ni sa kim. "Moja mama je spavala sa mojim dečkom osam meseci do dana pre mog 18. rođendana, a onda je otišla s njim i od tada su dobili bebu i verili se. Četiri godine smo bez kontakta", rekla je Beki u snimku i otkrila kako je posumnjala da nešto nije u redu.

"Bila sam jako naivna. Bukvalno mesec dana nakon što smo počeli da se zabavljamo, on je već dolazio kod mene, moja mama bi mu kuvala čaj, dok je tata spavao na sofi preumoran nakon posla. Imala sam osećaj da nešto nije u redu. Nisam bila sigurna, ali sam mislila da čujem zvukove, pa sam sišla niz stepenice i zatekla mamu kako se ljubi sa mojim, sada već bivšim, dečkom", ispričala je Beki.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Priznala je da je od šoka samo pobegla u svoju sobu. Njena majka i bivši dečko krenuli su za njom, ali iz potpuno iznenađujućeg razloga. "Oboje su poricali da se išta dogodilo, čak su me i uverili da sam luda. Odveli su me kod lekara, dali mi lekove, a mama me je sve vreme ucenjivala time da će moj brat ostati bez majke ako bilo kome kažem, da će to biti moja krivica", rekla je Beki i otkrila da je sve trajalo od marta do oktobra - kada je napunila 18 godina.

"U tom periodu je bilo puno incidenata. Dečko me je napao i posekao pored oka, a moja mama je njega odvela na kafu da se smiri i kako bi proverila da li je dobro. Noću se šunjala dole i spavala sa njim u kolima, a onda bi se oboje vratili u kuću da spavaju - on u krevetu sa mnom, a ona sa tatom", ispričala je.

Dan kada je sve eskaliralo

"Što se tiče dana kada je sve izašlo na videlo, bio je to običan dan. Bila sam na poslu, roditelji su bili na poslu, kao i moj dečko. Nakon posla smo se našli kod njegove mame jer sam htela da ga počastim večerom. Njegov telefon je stajao sa strane, oboje smo trčali okolo i spremali se za večeru i tad sam videla da mu je stigao SMS. Bila je to poruka od moje mame. Nemojte da zaboravite da sam tad bila na lekovima jer su me oni uverili da nisam normalna", ispričala je Beki i dodala:

"Primetila sam nekoliko puta tokom tih meseci da mu je mama slala poruke sa srcima na kraju i kad sam to spomenula, rekli su mi da sam paranoična i da se njih dvoje ponašaju kao što bi se ponašali bilo koji drugi članovi porodice, da sam zapravo luda i opsednuta kontrolom. U svakom slučaju, stigla mu je poruka i to od moje mame i ta je poruka bila u stilu: 'Hej dušo, nadam se da si imao najbolji dan na poslu, ti si moj svet'. U tom trenutku sam potpuno poludela. Zgrabila sam njegov telefon. Mislim da se uspaničio, pa me grubo uhvatio i prikovao za zid kako bi mi lakše uzeo telefon. Tada sam nazvala mamu i pitala je: 'Šta se događa?'.

Vrištala je u slušalicu govoreći da 'siđem s njega'. Da svima bude jasno, ni na koji način ja nisam napala tog dečka, on je mene prikovao uza zid pokušavajući da uzme nazad svoj telefon. Zatim sam otišla do tate na posao. Slomila sam se i sve sam mu ispričala. Neverovatno dobro je to prihvatio, zapravo je samo brinuo da li smo brat i ja u redu. Malo kasnije smo se dovezli do kuće i otkrili, ne samo da se mama spakovala i otišla, već da je uzela i psa i auto. Ostavila nas je bez ičega. I mada mi je danas sve to smešno, u to vreme sam se jako teško nosila sa svim tim što sam doživela. To je jako uticalo na sve nas", ispričala je Beki.

Kontakt sa majkom ne postoji

"Danas nemam nikakav odnos sa mamom. Blokirala sam je na svim društvenim mrežama. Ne treba mi ta negativnost u životu, pa sam je blokirala", rekla je Beki i dodala da je čula da su se njen bivši dečko i mama verili, kao i da imaju bebu. Snimak je napravio buru na društvenim mrežama, a brojni pratioci nisu mogli da se uzdrže. "Kakva je to majka", "Koliko je ovo bolna priča", "Mislim da ovo nikada ne može da ti bude smešno, koliko god vremena prošlo. Majka je majka", "Razgovaraj sa terapeutom, nemoj ovu traumu da prolaziš sama", "Kako, zaboga, rođena majka mogla da ti uradi tako nešto?", pisali su mnogi.

00:08

ZORANA BEŽI IZ RIJALITIJA NAKON SEKS SKANDALA: Drama u jeku, obezbeđenje pripravno!

(Espreso/Mondo/T.V./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.