SARA JE GODINAMA ŽIVELA SA AMIŠIMA PA JE PO PRVI PUT OTIŠLA KOD FRIZERA: Kad je OVO NAPRAVIO OD NJE, ONESVESTILA SE
Sara otišla kod frizera, Foto: Printscreen/Youtube/Glamour

paŽnja

SARA JE GODINAMA ŽIVELA SA AMIŠIMA PA JE PO PRVI PUT OTIŠLA KOD FRIZERA: Kad je OVO NAPRAVIO OD NJE, ONESVESTILA SE

Frizeri su tačno znali kakvu frizuru Sara može da iznese i kakav stil pristaje njenoj prirodnoj lepoti. Pogledajte!

Objavljeno:

Odlučila je da jednog dana poseti frizera, posle niza godina života u zajednici Amiša. Sara je bila oduševljena rezultatom transformacije, nakon dužeg vremena, ugledala je sebe sa ofarbanom kosom i frizurom. Kako je krasi prirodna lepota, to je još više došlo do izražaja zbog ove promene. Njena porodica imala je istu reakciju, dopala im se Sara u novom ruhu.

Korak po korak došlo se do željenog cilja. Odluka frizera bila je da Sarinu kosu prosvetli nijansiranjem što jeste bila dobra odluka, jer pramenovi stoje skoro svakoj ženi i dobar su izbor posle godina nefarbanja, poput nekog prelaznog rešenja.

Rešenje je bilo i te kako bilo efektno. Frizeri su tačno znali kakvu frizuru Sara može da iznese i kakav stil pristaje njenoj prirodnoj lepoti. Pogledajte!

Amiš je inače pripadnik konzervativne hrišćanske grupe u Severnoj Americi - poznate kao Stari red amiške menonitske crkve. Zajednica Amiša ima širom sveta, a poznati su po jednostavnom načinu života, i odluci da ne prihvate brojne pogodnosti savremene tehnologije i načina življenja poput električnih uređaja.

Amiške porodice i zajednice poznate su, kako neki ocenjuju, po primitivnijem načinu života. Veruju da da su porodice sa većim brojem članova blagoslov od Boga. Šta se još zna o njima? Njihova pravila dozvoljavaju brakove isključivo između pripadnika njihove crkve. Starije generacije nikada ne idu u starački dom nego ostaju kod kuće. Amiši su se suočili sa pritiskom modernog sveta odnosno problemima kao što su oporezivanje, školovanje, zakon i njegovo sprovođenje, povremena diskriminacija i neprijateljski stav okoline.

02:29

MARIO IZ NOVOG SADA NAPRAVIO NAJVEĆU FRIZURU NA SVETU! Umetničko delo visoko 4 metra i teško 14 kilograma!

(Espreso/blic žena/Jelena Milenković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.