ČOVEK KOJI TVRDI DA JE DOKAZ REINKARNACIJE: Tako nešto nije naučno dokazano
Rajan smatra da je reinkarnacija, Foto: Prinstcreen/Youtube/Wisdom of the Vedas

paŽnja

ČOVEK KOJI TVRDI DA JE DOKAZ REINKARNACIJE: Tako nešto nije naučno dokazano

Njen sin naime počeo je da joj govori kako je u prošlom životu bio holivudski glumac. I umesto da to s vremenom prestane, Rajanova je priča bila sve detaljnija, sve živopisnija, sve slikovitija

Objavljeno: 16:35h

Tada je dečak po imenu Rajan Hamons imao četiri godine, počeo je da se igra režisera i da stvara imaginarne filmove. Snimao je scene, čak i glumio u pojedinim... To je bila njegova omiljena aktivnost. Međutim, stvari su dobile mračniji zaokret. Iako nikad nije bio u Holivudu, odjednom je do detalja počeo da opisuje 'svoj život' tamo. Sećao se kako je živeo u velikoj beloj kući sa bazenom.

Njegova majka Sindi pretpostavljala je tada da se radi o bujnoj dečjoj mašti. Njen sin naime počeo je da joj govori kako je u prošlom životu bio holivudski glumac.

I umesto da to s vremenom prestane, Rajanova je priča bila sve detaljnija, sve živopisnija, sve slikovitija. Dečak je u petoj godini počeo da pati od snažnih noćnih mora u kojima je imao vizije iz prošlog života. U nekim noćima bi se budio vrišteči i držeći se za grudi ponavljajući da mu je 'srce ekplodiralo dok je bio u Holivudu'.

Ipak, takve tvrdnje je nemoguće dokazati,

04:22

ŠOKANTNA TVRDNJA TEOLOGA Moguće da DRAŽIN DUH pohodi državnu zgradu gde je mučen HITNO MORA DA SE OSVEŠTA DA NJEGOVA DUŠA NAĐE MIR

(Espreso/Blic žena/Viktor Velićković/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.