RUSKI ASTROLOG PREDVIĐA DA OVA 3 ZNAKA STIŽE KARMA: Njima je bolje da se SAKRIJU U MIŠIJU RUPU dok ZLO NE PROĐE
Ilustarcija, Foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

MORATE ZNATI

RUSKI ASTROLOG PREDVIĐA DA OVA 3 ZNAKA STIŽE KARMA: Njima je bolje da se SAKRIJU U MIŠIJU RUPU dok ZLO NE PROĐE

Ovo su predviđanja ruskog astrologa

Objavljeno:

Za neke znake horoskopa 2024. godina biće najbolja do sada i tokom narednih meseci ček ih neviđena sreća, ali za tri znaka Zodijaka ovo će biti godina koju će želeti da što pre prođe.

Poznati astrolog Pavel Globa, poznat po svojim preciznim astrološkim prognozama, otkrio je koje znakove očekuju izazovi u 2024. godini.

Ovan

Pripadnike vatrenog znaka, Ovna, očekuje teška godina. Već u februaru, počinju problemi na poslu, a sukobi s rukovodstvom mogu ozbiljno narušiti autoritet Ovna pred ostalim zaposlenima. Njihova nedavna nezavisnost i nepoštivanje općeprihvaćenih normi mogli su da idu predaleko, što bi moglo rezultirati gubicima posla.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Vaga

Vage će se suočiti s ozbiljnim zdravstvenim problemima tokom 2024. godine. Neprestane nevolje mogu ih unazaditi, s mogućim gubicima prihoda. Astrolog savetuje ozbiljno shvatanje zdravlja, jer odlaganje može rezultirati ozbiljnim posledicama.

Ribe

Astrolog Pavel Globa predviđa izazovan period za predstavnike Riba u 2024. godini. Očekuje ih bolan raskid veze koja već dugo traje, iako su predstavnici ovog znaka možda ignorisali neizbežnost. Uprkos poteškoćama, do kraja godine Ribe će se podići iz pepela, postajući harmoničnije, s obnovljenom snagom i samopouzdanjem.

Bonus video:

14:50

BRZE VESTI 23.01.2024

(Espreso/Krstarica/A.J./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.