EVO KAKO ĆETE NAJBOLJE 'OPRATI' JAKNU BEZ STAVLJANJA U VEŠ MAŠINU: Uz ovaj trik će biti kao NOVE - efikasno i BRZO
Foto: Profimedia

SAZNAJTE

EVO KAKO ĆETE NAJBOLJE 'OPRATI' JAKNU BEZ STAVLJANJA U VEŠ MAŠINU: Uz ovaj trik će biti kao NOVE - efikasno i BRZO

Topla odeća zahteva posebnu negu, jer se i ona prlja i upija sve neprijatne mirise, uključujući i miris znoja

Objavljeno:

Ipak, svi znamo da je nemoguće stalno prati zimsku jaknu. Glavni razlog je taj što je potrebno mnogo vremena da se osuši, a ukoliko se nepravilno opere, vodootporna površina može da postane beskorisna.

Neki stručnjaci čak ne preporučuju pranje zimske jakne u veš mašini, već samo hemijsko čišćenje. Šta onda uraditi ako se pojavi neprijatan miris znoja? Iskusne domaćice savetuju sirće u ovom slučaju. Verovali ili ne, to će vam pomoći da brzo sredite jaknu i oslobodite je neprijatnih mirisa. Važno je da znate da ne bi trebalo da koristite sirće u čistom obliku.

zimska jakna, jakna, zima
foto: Profimedia

Da biste pravilno sredili jaknu, u čašu tople vode treba da dodate najviše dve kašike sirćeta. Zatim, sa tom tečnošću treba da natopite meki sunđer ili komad tkanine. Temeljno obrišite površine odeće i ostavite da se osuši na vazduhu. Takođe, ovaj trik ne morate da primenite samo na jakni. Možete da ga primenite za bilo koji komad odeće koji ne želite da perete.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/Mondo/T.V./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.