EVO U KOJE VREME ĆE TAČNO BITI PUN MESEC I ŠTA ZNAČI: U potpunosti nam menja ŽIVOTE, spremite se na veliki PREOKRET
Ilustracija, Foto: Profimedia

NUMEROLOGIJA

EVO U KOJE VREME ĆE TAČNO BITI PUN MESEC I ŠTA ZNAČI: U potpunosti nam menja ŽIVOTE, spremite se na veliki PREOKRET

U svetlu nadolazećeg Punog Meseca u znaku Lava 25. januara u 18:53, astrolog deli uzbudljive perspektive

Objavljeno:

Mesec u Lavu, poput spektakularne predstave na nebu, poziva nas da pronađemo hrabrost, kreativnost i unutrašnju vatru, te da zasijamo u punom sjaju bez obzira na izazove

Draga moja numero zajednice, u današnjem postu želim da vam napišem par reči (iz mog ugla) o nadolazećem 25. januar 18:53h Pun Mesec u znaku Lava na 05°.

Pun mesec
foto: Profimedia

Svaka noć na nebu nosi svoju priču, ali nijedna nije tako spektakularna kao ona koja se odvija kada pun Mesec zasvetli u znaku Lava. Ovaj nebeski spektakl nije samo svetlucanje na tamnom nebu, već prava predstava u kojoj Mesec igra glavnu ulogu, a Lav mu pruža svoje carstvo.

Kada pun mesec uđe u ovaj vatreni znak, događa se prava čarolija na nebu. Mesec postaje poput pozornice, a Lav preuzima centralnu ulogu.

Zamislite sliku: tamno nebo kao pozadina, a na sredini pozornice stoji Mesec obučen u zlatno krzno Lava. Sjaji tako svetlo da se čini kao da cela noć dobija novu dimenziju. Osvetljavajući tamne oblake, Mesec u Lavu donosi osećaj moći, strasti ali i potencijalne drame ili neke vrste preterivanja (u ljubavi, u trošenje, u prejedanje, u poslu itd) iz razloga što će i mesec i sunce biti u kvadratu sa Jupiterom.

Pored toga naglašena doza napetosti, nervoze, kontrole, ljubomore može biti prisutna jer će Pluton u Vodoliji biti u konjukciji sa suncem a oni zajedno u opoziciji sa mesecom.

Pun mesec
foto: Profimedia

Ova nebeska predstava nije samo za gledanje, ona ima i dublje značenje. Mesec u Lavu podstiče nas da pronađemo svoju unutrašnju vatru, hrabrost i kreativnost. Ovaj period je idealan za izražavanje svojih talenata, jer se Lav ne plaši pokazati se u punom sjaju.

U vremenskom periodu punog Meseca u Lavu, svi postajemo zvezde svoje lične priče. Osećamo se hrabrije, motivisanije i spremni da zauzmemo centralnu poziciju u sopstvenom životu. Svakako nas znak Lava može podsticati da se suočimo sa svetlom i tamom u sebi, kako bismo pronašli svoju autentičnost.

Za vreme punog Meseca u 2024-toj godini, mi možemo naučiti važnu lekciju a to je da naučimo da se ne plašimo zasijati u punom sjaju, bez obzira na to koliko možemo da budemo u sopstvenoj senci pa i u nekom strahu. Jer, baš kao što Lav ne sakriva svoj sjaj, ni mi ne bismo trebali skrivati svoju autentičnost.

Imajte uvek na umu da je i vama dato pravo da zasijate kao Mesec u Lavu. Pružite sebi i okolini svoj jedinstveni sjaj, izrazite svoju kreativnost i igrajte se pod svetlima svoje lične pozornice, jer u kraljevstvu Lava, svi smo pozvani da budemo zvezde vlastite priče.

Važno je napomenuti da astrološki uticaji mogu varirati u zavisnosti od individualnih natalnih karti i drugih faktora. Ovaj Pun Mesec u Lavu može doneti divne prilike za lični rast i izražavanje, samo će svakako biti potrebno da se napravi jedna određena doza ravnoteže između ličnih potreba i očekivanja drugih ljudi. Iskoristite ovu energiju na najpozitivniji način koji odražava vaše autentično biće.

BONUS VIDEO

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/srbijadanas/Bojan Kljajić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.