PRESEKLA JE DŽINOVSKI LIMUN NA POLA, I ZGROZILA SVE KAD JE POKAZALA ŠTA SE NALAZI UNUTRA: Bićete u GOLEMOM ŠOKU
Limun, Foto: Printscreen/Tiktok/maxiskitchen

šok

PRESEKLA JE DŽINOVSKI LIMUN NA POLA, I ZGROZILA SVE KAD JE POKAZALA ŠTA SE NALAZI UNUTRA: Bićete u GOLEMOM ŠOKU

- Ja sam u šoku! Nikad ne bih ni pomislila da limun može da izgleda tako - bili su neki od komentara.

Objavljeno:

Limun je neizostavni sastojak svake limunade, čaja i neizostavno voće tokom zime. Zbog bogatstva vitamina C utiče na jačanje imuniteta pa je preporuka da se koristi tokom cele godine posebno zimi kad smo više izloženi virusima.

Zbog jakog mirisa i kiselog ukusa kuvari ga koriste kako bi neutralisali miris kod ribe. Neizostavan je deo brojnih soseva ali i satojak za kolače. Naši poštrošači navikli su na žuti i zeleni linun koji je najčešće ovalog do okruglog oblika koji, kad se preseče, unutra ima meso bogato sokom.

Međutim, postoje brojne sorte limuna, ali i eksperimentisanje sa njegovim oblikom i veličinom. Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak jedne tiktokerke koja je sa pratiocima podelila limun neobičnog oblika i veličine.

Maksin Šarf je pred objektivom u kuhinji držala ogroman limun nepravilnog oblika koji je presekla na pola a onda ga u jednom trenutku okrenula ka kameri i zapanjila sve pratioce. Kako je objasnila u ruci drži mutant limuna sa drveta koji je unutra izgledao poput rasvetalog cveta. Sudeći po njenoj reakciji ona je već viđala ovakav limun dok su ljudi na mrežama bili šokirani jer većina nikad ranije nije videla ništa slično. Usledili su brojni komentari na njen post.

- Moja tripofobija se pokrenula.

- Kaledioskop limun.

- Nikad u životu nisam videla ništa slično. Da su me pitali koje voće je u pitanju nikad ne bih pogodila da je limun.

- Naše drvo limuna često daje plodove poput ovih.

- Imam osećaj da nešto nije u redu sa tim drvetom. Zašto se to desilo?

- Plašim se takvih stvari.

- Ja sam u šoku! Nikad ne bih ni pomislila da limun može da izgleda tako - bili su neki od komentara.

Među komentarima na njen post bilo je i onih koji su posavetovali Maksin da sačuva seme ovog specijalnog primerka limuna, da ih posadi i da se nada da će joj izrasti drvo sa takvim plodovima.

Ova tiktokerka je inače poznata po objavama o zdravoj ishrani i receptima koje deli sa svojim pratiocima. Na njenom profilu mogu se pronaći najrazličitija jela koje sprema a osim njih, Šarf voli da priprema i slatkiše, a recepte nesebično deli sa svojim pratiocima.

00:13

MALOM ŽELJKU DALI DA PROBA LIMUN, A NJEGOVA REAKCIJA JE TOTALNI HIT: Veljko Ražnatović podelio snimak, nema ko se nije nasmejao!

(Espreso/Srećna republika /Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.