DOPISIVALA SE SA MUŠKARCEM 10 GODINA, NE ZNAJUĆI KO JE ZAPRAVO: Bizaran slučaj koji je do srži potresao javnost
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

DOPISIVALA SE SA MUŠKARCEM 10 GODINA, NE ZNAJUĆI KO JE ZAPRAVO: Bizaran slučaj koji je do srži potresao javnost

Vremenom su postajali sve bliži pre poruka, dopisivali su se pet meseci, a onda je on umro

Objavljeno:

Kirat Asi, 44-godišnjakinja iz Londona počela je da se dopisuje s jednim muškarcem 2009. godine. Priča je počela tako što je na Fejbsuku dobila poruku od bivšeg dečka svoje sestrične koji tražio savet od nje i šta bi bilo dobro da uradi da se pomire.

Sestrična Simran Bogal dala joj je tada mejl adresu njegovog navodnog brata Bobija da mu izjavi saučešće. Kasnije su razmenili poruke i profile na društvenim mrežama.

Bobi je bio lerkar koji je u tom trenutku, kako je tvrdio, živeo u Australiji, a on i Asi, po njenim rečima zaljubili jedno u drugo. Komunicirali su svakodnevno i stalno dogovarali prvi susret uživo, ali svaki put bi nešto iskrslo s Bobijeve strane. Jednom je čak rekao da je imao srčani udar i da je završio u bolnici, a kad god bi ga Kirat detaljnije ispitivala o njegovom životu i razlozima zbog kojih ne mogu da se vide, on bi joj zapretio samoubistvom.

Plakanje, Žena plače, Tužna žena, Tuga, Depresija, Raskid, Razvod, Slomljeno srce
foto: Profimedia

Bizaran slučaj upoznavanja trajao je godina i koliko god je Kirat odgovarala njegova pažnja i razgovori, odlučila je anažuje privatnog detektiva kako bi otkrila nešto više o njemu. Istraga je trajala mesecima, bilo je uključeno mnoštvo svedoka, čak i muškarac kojem su ukradene fotografije i identitet. Bobi je zaista postojao, ali nije on bio iza profila koji se dopisivao godinama s Kirat, već je to bila zapravo osoba iz njenog okruženja.

Detektivi su je šokirali kada su otkrili da je sve ovo radila njena sestrična. "Ovo je uticalo na moje zdravlje, porodicu, prijatelje, društveni život, karijeru, nisam dugo govorila... Uništila mi je život i uzela u nepovrat deset godina", kaže Kirat. Kako prenosi Daily Mail, ovo je jedan od najsloženijih i najdužih catfishing slučajeva, odnosno lažnog predstavljanja na internetu.

BONUS VIDEO

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

(Espreso/zenablic/Milorad Milovanović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.