SMETA VAM SUNCE I(LI) SUMRAK DOK VOZITE? Ove naočare rešavaju sve vaše probleme, a koštaju samo 1.049 dinara!
Promo, Foto: RobDunsford / Stockimo / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

SMETA VAM SUNCE I(LI) SUMRAK DOK VOZITE? Ove naočare rešavaju sve vaše probleme, a koštaju samo 1.049 dinara!

Moderno i funkcionalno dizajnirane naočare za sve vremenske prilike i doba dana

Objavljeno: 15:37h

Da li ste onaj tip vozača koji jedva čeka odmor/produženi vikend da uskoči u automobil i pobegne od gradske vreve na neku mirnu destinaciju, ili onaj drugi tip vozača koji se opredelio da mu posao bude takav da je svaki dan na četiri točka i prelazi ozbiljnu kilometražu?

Koji god da ste tip vozača, svakako delite isti problem što se tiče putovanja - preko dana smeta vam sunce, a predveče odsjaj farova i ostalih svetala! E sada, držite se za volan dobro, jer imamo rešenje za vas - naočare za vožnju HD Vision.

Promo
Promofoto: Promo

U paketu se nalaze dva komada - sa crnim i žutim staklima. Jedne su za doba dana, kako vozači vole da kažu, "kada upekne zvezda". Druge su za oblačno vreme, sumrak, kada je vidljivost smanjena, a dodatne probleme pravi odsjaj farova, ulična svetla i šljašteći bilbordi pored puta.

Njihova glavna karakteristika je da danju poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, a noću smanjuju naprezanje očiju zbog povećane koncentracije.

Spojite lepo i korisno - moderno i funkcionalno dizajnirane naočare koje pomažu kod svih vremenskih prilika i doba dana, a pri tome se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Pošto su univerzalnog oblika odgovaraju svakom obliku glave i nosa, tako da su pogodne i za muškarce i za žene.

Mogu se koristiti i u drugim prilikama, na primer kada skijate na planini ili se sunčate na plaži.

Naočare
foto: promo

Iskoristite ovu neverovatnu ponudu i za samo 1.049 rsd naručite 2 komada naočara! Odnos cene i kvaliteta svakako nije zanemarljiv.

Rešite problem koji imaju svi vozači i porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 09-17 časova.

* Ponuda traje do isteka zaliha.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.