POZA U KOJOJ VODITE LJUBAV OTKRIVA MNOGO TOGA O VAMA: Na jednu otkidaju NAJVEĆI ljubavnici, a omiljena je i ŽENAMA
Ilustracija, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

MA, KO BI REKAO?!

POZA U KOJOJ VODITE LJUBAV OTKRIVA MNOGO TOGA O VAMA: Na jednu otkidaju NAJVEĆI ljubavnici, a omiljena je i ŽENAMA

Recite nam koja poza u intimnim odnosima vam je omiljena i reći ćemo vam kakvi ste ste

Objavljeno:

Čak i najbeznačajnije stvari, navike koje imamo, predmeti koji nas privlače, kako se ponašamo, hodamo, pa čak i vodimo ljubav može mnogo toga da otkrije o nama. Pa tako, intimni odnosi, ono što ne delimo sa celim svetom već samo sa partnerom, mogu mnogo toga da otkriju o našoj pravoj prirodi.

Omiljeni položaj tokom se*sa je poput brisa iz kog možete da izvučete zaključke o svojim karakternim osobinama. Evo šta znači ako je ovo vaša omiljena poza...

Seks
foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Kaubojka

Kada je žena "sedi" na muškarcu, a partneri su okrenuti jedno prema drugom.

Vi ste tip osobe koja voli da ima kontrolu. Navikli ste da završite ono što ste započeli i uvek dobijete ono što želite. Samouvereni ste i privlačite pažnju drugih. Ne plašite se da preuzmete odgovornost. Uvereni ste da će, ako uzmete uzde u svoje ruke, svaki intimni odnos sa partnerom biti epski.

"Doggy"

"Doggy" poza u kojoj žena stoji ili kleči, a iza nje je partner.

Zaista uživate da se predate partneru. Zaista vas uzbuđuje kada ga pustite da misli da ima kontrolu nad vama, a u stvari vi ste osoba koja "vuče konce". U spavaćoj sobi, kao i u životu, volite da tiho preuzmete kontrolu, posebno kada drugi to od vas ne očekuju. Volite da terate druge da rade ono što želite. Učinićete sve da se partner oseća dobro, ali samo dok ne "završite posao". I to po mogućstvu prvi.

Kašika

U ovoj pozi žena leži na boku, leđima okrenuta partneru.

Ne volite da napuštate svoju zonu udobnosti. Promene vas posebno ne privlače, i nimalo se toga ne stidite. Volite jednostavne stvari koje su vam bliske i razumljive. Rizik i uzbuđenje nisu za vas. Okruženje vas doživljava kao smirenu i opuštenu osobu, retko ste anksiozni. Nikada ne menjate svoj ukus. Ali karakteriše vas određena doza hladnoće i sklonost ka lenjosti.

Seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

69

Ovo je poza u kojoj se partneri nalaze obrnuto, u položaju u kojem se njihovi polni organi istovremeno nalaze u visini usta, omogućavajući tako da se simultano upražnjava orlni se*s.

Iskreni ste i nimalo ne sputavate svoju divlju prirodu. Volite da ugodite svojim prijateljima i voljenima, a oni zauzvrat vole da udovolje vama. Vi ste pravi revolucionar, društveni ste, veseli i nikada ne klonete duhom. Volite da gledate na poznate stvari iz drugačije perspektive i ignorišete granice. Verujete da je život prekratak da biste se ograničavali.

Makaze

U ovoj pozi muškarac leži na leđima savijenih kolena, a žena "sedi" na njegovom kuku, dok mu je jedna noga između njenih nogu - ukrštaju se poput makaza.

Zaista ste hrabri i ne plašite se izazova. Ako postoji nagrada, nećete se libiti da se takmičite! Napredno, inovativno - ovo su reči koje su vašem duhu najbliže. Svi znaju da se*s u pozi makaza nije lak podvig, ali vas to uopšte ne plaši. Vi ste radoznali u intimnim odnosima i voljni da se usavršavate. Osim toga, vi ste zaista jaka osoba koja živi kako želi, ne obazirući se na društvene norme.

Obrnuta kaubojka

Obrnuta kaubojka je kada žena sedi na muškarcu okrenuta leđima njegovom licu.

"Hladni ste kao špricer", razum vas vodi. Veoma ste spretni i fleksibilni u krevetu, što vaš ljubavnik zaista ceni. Vi ste samouvereni, u svom telu se osećate prijatno, ne plašite se poteškoća jer možete da se nosite sa svakim problemom.

seks
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Misionarka

Klasična poza, žena je na leđima, raširenih nogu između kojih se smesti muškarac.

Vi ste jednostavna osoba sa kojom je veoma lako i prijatno komunicirati. Neki će vas možda smatrati pomalo dosadnim, ali to je samo zato što ne cene vašu ljubaznu prirodu i samokontrolu. Plemeniti ste i verni. Ne plašite se obaveza i intimnosti. Izuzetno ste čulni i nisu vam potrebne akrobacije da biste uživali u vođenju ljubavi.

Stojeći

Intimni odnosi se obavljaju u stojećem položaju, mogu biti licem u lice ili gde je žena okrenuta leđima muškarcu.

Volite da se osećate jakim. A prilika da pokažete svoju superiornost donosi vam iskreno zadovoljstvo. Nije da je vaše ponašanje uvek provokativno, vi ste samo veoma harizmatični i skoro uvek se nađete u centru pažnje. Odlični ste u krevetu, volite da vodite i pobeđujete iznad svega.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/mondo/M.G./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.