JELENA KARLEUŠA OTKRILA ŠTA SVKODNEVNO JEDE DA BI IZGLEDALA TAKO DOBRO: Jednu stvar NIKAD NE UZIMA, veoma je štetna
Jelena Karleuša, Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

pažnja

JELENA KARLEUŠA OTKRILA ŠTA SVKODNEVNO JEDE DA BI IZGLEDALA TAKO DOBRO: Jednu stvar NIKAD NE UZIMA, veoma je štetna

Pevačica deluje kao da veoma često trenira i izuzetno vodi računa o ishrani, posebno u zadnje vreme, a sada je otkrila svoju svakodnevnu rutinu

Objavljeno:

Pevačica deluje kao da veoma često trenira i izuzetno vodi računa o ishrani, posebno u zadnje vreme, a sada je otkrila svoju svakodnevnu rutinu.

Pevačica Jelena Karleuša jedna je od najzgodnijih žena na našoj estradi. Karleuša ne krije telo i obline, koje vrlo često ističe provokativnim kostimima.

Deluje kao da veoma često trenira, budući i da su njeni scenski nastupi izuzetno naporni i zahtevaju fizičku spremnost, sada je otkrila tajnu vitke linije, gostujući u emisiji na televiziji Una.

- Ne bih rekla da je tu nešto savršeno, ne postoji savršenstvo kada je reč o ženskom telu. Žene su uvek nezadovoljne. Ja sam neko ko ne trenira, ne vodim računa o telu u tom smislu. Prilično se dobro hranim, puno voća, puno povrća, vode. Nemam poroke, ne pušim, ne pijem, ne pijem čak ni kafu. Mislim da je to jako važno i za kožu žene - otkrila je Karleuša.

- Ništa ne treniram, nisam nikad potrčala, osim ako će nešto da se zatvori. Imam jake koreografije na nastupima koji traju i do dva sada, to treba izdržati, ali ja sam fizički izuzetno jaka žena - otkrila je Karleuša.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.