UKLONITE NEPRIJATAN MIRIS IZ FRIŽIDERA ZA SAMO 20 DINARA: Svaka iskusna domaćica zna za OVAJ TRIK, biće kao nov
Frižider, Foto: Printscreen/TikTok/corbinmillet

SJAJNO

UKLONITE NEPRIJATAN MIRIS IZ FRIŽIDERA ZA SAMO 20 DINARA: Svaka iskusna domaćica zna za OVAJ TRIK, biće kao nov

Ovaj jednostavan trik uštedeće vam i novac i vreme

Objavljeno:

Svaka domaćica zna koliko je teško rešiti se neprijatnog mirisa iz frižidera, čak i nakon što temeljno operete sve police deterdžentom ili nekim antibakterijskim sredstvom.Voće i povrće se brže kvari, a niko nema vremena da svakog dana osvežava frižider.

Da biste uklonili neprijatan miris, prebrišite sve površine u njemu jednostavnim rastvorom od jedne kašičice sode bikarbone u pola litre tople vode. Naravno, važno je da pređete baš sve površine, što uključuje i gumu na vratima, kao i držače polica.

Frižider
foto: Mike Ford / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovaj jednostavan trik uštedeće vam i novac i vreme.

Soda bikarbona korisna je i za prevenciju neprijatnih mirisa, čak i dok ne čistite frižider. Jednostavno – ostavite otvorenu posudicu sode bikarbone u frižideru. Njen efekat trebalo bi da traje do tri meseca, nakon čega posudicu sa sodom treba zameniti.

Ukoliko u frižideru imate neku skorelu masnoću, slobodno u ovu mešavinu sode bikarbone i vode dodajte malo alkoholnog sirćeta. Sve će se skinuti za tren.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.