PUN MESEC U LAVU ZA OVE ZNAKOVE DONOSI PRAVI PRAVCATI PAKAO: Pazite se, neće vam biti dobro uopšte
Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

AJAO

PUN MESEC U LAVU ZA OVE ZNAKOVE DONOSI PRAVI PRAVCATI PAKAO: Pazite se, neće vam biti dobro uopšte

Jako povedite računa

Objavljeno:

Nadolazeći pun mesec u vatrenom znaku Lava, koji će se desiti 25. januara 2024. godine, očekuje se da će doneti dramatične promene i živahnu energiju. Evo kako će ovo nebesko dešavanje uticati na svaki astrološki znak.

Srećna Republika otkriva kako će pun mesec nekim pripadnicima Zodijaka pomrsiti konce.

Ovan

Za Ovnove, ovaj pun mesec donosi dodatnu dozu samopouzdanja. Očekujte da će se vaša prirodna hrabrost i inicijativa pojačati, što potencijalno može pomoći u ostvarivanju ličnih ciljeva.

Bik

Bikovi će osetiti potrebu da reevaluiraju svoje vrednosti i finansijske odluke. Ovo je idealno vreme za razmišljanje o dugoročnim ulaganjima i stabilnosti.

Blizanci

Ovaj pun Mesec ističe komunikaciju za Blizance. To je prilika da izraze misli i ideje jasnije i efikasnije, bilo u ličnim ili profesionalnim odnosima.

Karma, Numerologija, Horoskop, Astrologija
foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Rakovi će se fokusirati na dom i porodicu. Očekujte emocionalne veze i jačanje porodičnih veza, kao i potencijalnu želju za promenom ili osveženjem domaćeg okruženja.

Lav

Za Lavove, pun Mesec u njihovom znaku donosi pojačanje njihovog prirodnog šarma. Ovo je vreme kada će vaše vođstvo i kreativna energija doseći vrhunac. Iskoristite ga za lični razvoj i izražavanje sebe.

Device

Device će se koncentrisati na unutrašnji rad i samopoboljšanje. Ovaj period može doneti povećanu samosvest, želju za organizacijom i efikasnošću.

Vaga

Pun Mesec ističe društvene odnose i partnerstva za Vage. To je idealno vreme za izgradnju novih veza ili unapređenje postojećih, kako u ljubavi tako i u prijateljstvu.

Škorpija

Škorpije mogu doživeti pojačanu strast i intenzitet u ličnim odnosima. Takođe može doći do preispitivanja karijernih ciljeva i ambicija.

Strelac

Za Strelčeve, ovaj pun Mesec otvara vrata novom učenju i proširivanju horizonta. Putovanje ili istraživanje novih filozofija može biti posebno primamljivo.

Jarac

Jarčevi će se suočiti sa temama transformacije i obnove. Ovaj period može doneti duboku introspekciju i reevaluaciju dugoročnih planova i ciljeva.

Vodolija

Vodolije će osetiti potrebu da ojačaju veze sa drugima. Ovo je vreme za saradnju, deljenje ideja i formiranje novih partnerstava ili jačanje postojećih.

Ribe

Za Ribe, pun Mesec donosi fokus na zdravlje i dnevne rutine. Ovo je prilika da usvojite zdravije navike i poboljšate kvalitet života.

Bonus video

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

(Espreso/Srećna Republika/Prenela T M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.