CVETNI HOROSKOP: Otkrijte koji cvet stoji uz vaš znak i kako otkriva vašu suštinsku prirodu! (GIF)
Foto: Fonet

Saznajte sudbinu

CVETNI HOROSKOP: Otkrijte koji cvet stoji uz vaš znak i kako otkriva vašu suštinsku prirodu! (GIF)

Cvet dodeljen vašem horoskopskom znaku će vam reći kakve ste prirode
Objavljeno: 11:56h

LAV - Suncokret

Poruka cveta: ‘Osvetliću tvoju tamu

Kao i suncokret, uvek ste okrenuti prema suncu, odnosno svetloj strani života. Velikodušni ste, otvoreni, u društvu se namećete kao vođa. Svakoj situaciji prilazite samouvereno i sigurno u sebe, kao da nemate mrvu sumnje da ste upravo vi savršena osoba za tu priču. Dobro podnosite izazove i težite najvišim pozicijama.

Prezirete prosečnost. Kao što je nemoguće ne primetiti upadljivost vašeg cveta, isto tako će se teško dogoditi da prođete neprimećeno gde god da se pojavite. Znate kako privući pažnju i dobiti ono što treba.

DEVICA - Ladolež

Poruka cveta: ‘Omogućiću ti jasnoću uvida

Poljski slak raste obavijajući se oko drugih biljaka, tako i vi trebate druge ljude, tako se osećate jačima i sigurnijima. Promišljeni ste i introspektivni. Svaka vaša aktivnost dobro je promišljena i isplanirana. Organizovani ste i uviđavni. Opažate i najsitnije detalje, a često vam oni najviše govore o nekoj osobi i situaciji.

Puno razmišljate, analitični ste. Volite pomagati drugima, no isto tako očekujete da vam usluga bude uzvraćena. Vrlo ste uredni i ne podnosite nemar i nečistoću. Ponekad znate da budete vrlo kritični prema sebi i drugima.

VAGA - Ruža

Poruka cveta: ‘Moja lepota će ti pokloniti unutrašnju ravnotežu

Raskoš i lepota ruže pričaju priču o tome koliko je lepota važna u vašem životu. Poklanja se kao simbol ljubavi, a vama je ljubav veoma važna. Veliki ste esteta. Okružujete se lepim stvarima, družite se s lepim ljudima, za vas je lepota inspiracija i nadahnuće.

Umetnička ste duša. Tražite smisao i istinu u svemu. Sposobni ste da razotkrijete skriveno, uočite ono što leži ispod površine stvari. Imate nultu tačku tolerancije za nepravdu i okrutnost. Najsrećniji ste kada su zadovoljne osobe koje vas okružuju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.