EVO ZAŠTO STVARNO VAŠ PARTNER ODBIJA INTIMNE ODNOSE SA VAMA: Sve što ste znali ZABORAVITE, samo ovo je prava ISTINA
Ilustracija, Foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

saznajte

EVO ZAŠTO STVARNO VAŠ PARTNER ODBIJA INTIMNE ODNOSE SA VAMA: Sve što ste znali ZABORAVITE, samo ovo je prava ISTINA

Blogerku Janu Huking koja se bavi pisanjem i savetovanjem na temu intimnih odnosa, korisnici svakodnevno pitaju o brojnim nedoumicama na tu temu

Objavljeno:

Nedavno joj je u privatnoj poruci stiglo pitanje koje mnoge može da kopka.

"Zašto moj partner ne želi da ima intimni odnos sa mnom i kako da to popravim?", glasilo je pitanje.

Jana se osvrnula na njen omiljeni podkast "Dnevnik jednog izvršnog direktora" u kojem je gostovao filozof Alen De Boton. U emisiji osvrnuo se na intimna pitanja. Na pitanje "Zašto je intimni odnos lakši na početku nego kasnije u vezi?", filozof je jasno rekao da je vodeći problem "bes".

Seks, Svađa
foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

Rekao je da ove ljutnje potiču od malih stvari, poput razočaranja, na primer, neko je zaboravio da iznese smeće, neko je kasno došao kući itd. Upravo se ove sitnice skupljaju i stvaraju skriveni bes u vama. Rezultat toga može da bude to da tada ne želite da vas partner dodiruje jer ste duboko u sebi besni, ali toga niste ni svesni.

"Nije lako imati intimji odnos ili želeti ga sa nekim na koga si ljut. U mnogim vezama postoji mnogo uskladištenog besa za koji nijedna strana ne zna da postoji", dodao je Alen de Boton.

Pa šta je rešenje?

Ako želite da imate više odnosa, kaže de Boton, morate svake nedelje da pitate svog partnera "Kako smo ga iznervirali?", a zatim da vodite otvorenu i iskrenu diskusiju o međusobnim problemima. "Guranje" problema pod tepih nije rešenje.

"Stavite ih sve na sto, obratite im se i videćete kako se bes u vama gasi. I što je najvažnije, vaš libido može da se vrati. Zato ne gubite vreme na cveće, otmene večere i zavodljiv donji veš, već samo pitajte jedni druge koji su vaši problemi", rekao je filozof za kraj.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Mondo/T.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.