STRUČNJACI OTKRILI DA LI JE OPASNO IMATI INTIMNE ODNOSE SVAKI DAN: Ako se usred njih OVO DESI, vaše ZDRAVLJE JE...
Ilustracija, Foto: Profimedia

PAŽNJA

STRUČNJACI OTKRILI DA LI JE OPASNO IMATI INTIMNE ODNOSE SVAKI DAN: Ako se usred njih OVO DESI, vaše ZDRAVLJE JE...

Ne postoji određena učestalost ili količina odnosa koja se smatra normalnom.

Objavljeno:

Stručnjaci za polne odnose otkrili su za PureWOW kako svakodnevni odnosi utiču na zdravlje. Generalno, sasvim je u redu svaki dan upražnjavati odnose. Zapravo, Kim Anami, holistička instruktorka za seksualne odnose veruje da veća količina polnog odnosa može biti jedan od najdubljih alata za lični rast.

Šta je to 'prava vrsta' seksa?

"Ako je svakodnevni odnos prijatan i ne uzrokuje nikakvu fizičku neprijatnost, potpuno je u redu", kaže Laki Sekhon, stručnjak za plodnost i genikolog iz Njujorka. Da bi bio zdrav, mora biti sporazuman, što znači da su obe strane voljne i sposobne da pristanu na seks.

Da li je uradi imati svaki dan odnose?

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

To je ono što je važno u vezi. Ako oba partnera žele da imaju odnose svaki dan, to je odlična vest. Ali ako oba partnera žele da imaju odnose jednom mesečno i to je u redu, sve dok je to ono što oba partnera žele', kaže stručnjak. Drugim rečima, nema "normalnog".

Ne postoji određena učestalost ili količina odnosa koja se smatra normalnom. Međutim, kada je neko obuzet mislima o seksu do tačke kada to narušava druge aspekte njihovog života, to bi se smatralo patološkim ili abnormalnim.

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Blic žena/Milorad Milovanović/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.