BILA JE NAJPOZNATIJA PEVAČICA 2000-IH PA JE SKROZ PROMENILA LIČNI OPIS: Smršala do NEPREPOZNATLJIVOSTI, svi u šoku
Kristina Agilera, Foto: Profimedia

PAŽNJA

BILA JE NAJPOZNATIJA PEVAČICA 2000-IH PA JE SKROZ PROMENILA LIČNI OPIS: Smršala do NEPREPOZNATLJIVOSTI, svi u šoku

Kristina Agilera je godinama vodila borbu sa viškom kilograma, a sada već neko vreme održava figuru

Objavljeno: 09:31h

Svedoci smo mnogih transformacija poznatih. A u poslednje vreme ne prestaje da nas iznenađuje pop zvezda Kristina Agilera, koja je nedavno započela niz redovnih koncerata u Las Vegasu. Naime, ona je sve iznenadila kada pojavila na sceni vitka kao u prvim godinama karijere.

Kristina Agilera je godinama vodila borbu sa viškom kilograma, a sada već neko vreme održava figuru.

Otkrila je da je njena tajna u tome što se posvetila zdravoj i uravnoteženoj ishrani, uz rigorozan program vežbanja. I ne samo to već je navodno odlučila da više ne primenjuje dijete!

Kristina se prvi put ugojila 2008. godine, kada je nosila prvo dete, a nakon rođenja sina Maksa započela je tzv. Duginu dijetu i smršala, samo da bi se dve godine kasnije ponovo ugojila tokom razvoda od kompozitora Džordana Bretmena. Potom se ponovo ugojila u drugoj trudnoći, a od rođenja ćerke Samer ona, već devet godina, ima velike oscilacije u kilaži.

Kako je smršala Kristina Agilera?

1 / 6 Foto: Profimedia

Kako je pre izvesnog vremena otkrila za italijansko izdanje magazina L'Officiel, za njeno održavanje težine u poslednje vreme nije zaslužna neka stroga djeta već se Kristina fokusirala na raznovrsnu i izbalansiranu ishranu.

U potpunosti je, kaže, odustala od dijeta i umesto da prati restriktivna pravila, pokušava da konzumira više celovitih namirnica i da koristi manje grickalica koje sadrže šećer.

- Svako od nas je pojedinac, a ljudi sude o vama na osnovu vaših razlika, na osnovu toga šta vas čni jedinstvenim. Morate da prihvatite svoju lepotu, dođavola sa svim ostalim - rekla je pevačica.

Pored uravnotežene ishrane, kristina se trudi da ostane aktivna i ima široku lepezu aktivnosti kojima održava kondiciju i zahvaljujući kojima je uspela da istopi masti.

Ona uživa u jogi, boksu, kardio vežbama i treningu snage i vežba dvaput nedeljno, pisao je In Touch Weekly. Uz to je trenirala s poznatom fitnes instruktorkom Ti Sorger, koja joj je pomogla da maksimalno poveća sagorevanje kalorija i počne da mršavi uz zadržavanje prepoznatljivih oblina.

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

(Espreso/Blic žena/Magazin novosti/Prenela .P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.