EVO ŠTA DA RADITE SA OSTATKOM PEČENJA POSLE BOŽIĆA: Jedan potez vas SPAŠAVA MUKA, nipošto ga NE BACAJTE
Pečenje, Foto: Filip Plavčić

PAŽNJA

EVO ŠTA DA RADITE SA OSTATKOM PEČENJA POSLE BOŽIĆA: Jedan potez vas SPAŠAVA MUKA, nipošto ga NE BACAJTE

U nastavku vam dajemo originalne ideje koje će vam pomoći u tome.

Objavljeno:

Mnogi od nas ne znaju kako da iskoriste pečenje posle praznika, a da ga ne bace.

U nastavku vam dajemo originalne ideje koje će vam pomoći u tome.

Čili od svinjetine i pasulja

POTREBNO JE: 250 g kuvanog pasulja, 500 g pečenih svinjskih šnicli, 150 g kukuruza šećerca, 1 manji crni luk, 2-3 kašike ulja, sveži listovi peršuna, so, biber, ljuta paprika.

Svinjetina
foto: Printscreen/Youtube/ Sašina Kuhinja

PRIPREMA: Luk sitno iseckajte i propržite ga u šerpi na malo ulja. Dodajte skuvani pasulj i kukuruz šećerac i nalijte sve sa oko litar vode. Posolite, pobiberite, začinite po ukusu i kuvajte oko 30 minuta da se sve lepo ukrčka. Na kraju dodajte pečenu svinjetinu iseckanu na rezance i iseckani peršun. Poslužite toplo uz parče proje ili tortilje.

07:08

DEDA, PA TI KIDAŠ BRE! Najjača HARIZMA, originalnost i doslednost SRPSKOJ TRADICIJI - doveli su ga RAME UZ RAME SA POBEDNIKOM!

(Espreso/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.