PAŽNJA
EVO ŠTA DA RADITE SA OSTATKOM PEČENJA POSLE BOŽIĆA: Jedan potez vas SPAŠAVA MUKA, nipošto ga NE BACAJTE
U nastavku vam dajemo originalne ideje koje će vam pomoći u tome.
Mnogi od nas ne znaju kako da iskoriste pečenje posle praznika, a da ga ne bace.
U nastavku vam dajemo originalne ideje koje će vam pomoći u tome.
Čili od svinjetine i pasulja
POTREBNO JE: 250 g kuvanog pasulja, 500 g pečenih svinjskih šnicli, 150 g kukuruza šećerca, 1 manji crni luk, 2-3 kašike ulja, sveži listovi peršuna, so, biber, ljuta paprika.
PRIPREMA: Luk sitno iseckajte i propržite ga u šerpi na malo ulja. Dodajte skuvani pasulj i kukuruz šećerac i nalijte sve sa oko litar vode. Posolite, pobiberite, začinite po ukusu i kuvajte oko 30 minuta da se sve lepo ukrčka. Na kraju dodajte pečenu svinjetinu iseckanu na rezance i iseckani peršun. Poslužite toplo uz parče proje ili tortilje.
(Espreso/Prenela P.V.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!