JEDAN ZNAK ĆE DOŽIVETI TURBULENTNE PROMENE NA BOŽIĆ: Današnji HOROSKOP mnoge će ZABRINUTI, dok Bikovi SLAVE
Ilustracija, Foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

božićni horoskop

JEDAN ZNAK ĆE DOŽIVETI TURBULENTNE PROMENE NA BOŽIĆ: Današnji HOROSKOP mnoge će ZABRINUTI, dok Bikovi SLAVE

Horoskop za danas

Objavljeno:

Današnji horoskop za 7. januar

Ovan (21. mart - 19. april): Praznični duh će obasjati tvoj dan! Iskoristi priliku da provedeš vreme sa porodicom i prijateljima. Energija koja te okružuje će ti dodati snagu i inspiraciju za nove početke. Bik (20. april - 20. maj): Uživaj u mirnom prazničnom danu. Fokusiraj se na opuštanje i uživanje u ukusnoj hrani. Tvoja stabilnost će biti ključ za harmoničan dan. Blizanci (21. maj - 20. jun): Komunikativni Blizanci, danas ćeš biti u svom elementu! Razmenjuj ideje i smeh sa ljudima oko tebe. Praznično okruženje će ti doneti dodatnu energiju.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Rak (21. jun - 22. jul): Osećaćeš toplinu porodičnog okupljanja. Posveti vreme najbližima i podeli ljubav. Tvoja emotivna povezanost će biti još jača danas. Lav (23. jul - 22. avgust): Praznična atmosfera te inspiriše da zablistaš, Lave! Budi središnji deo okupljanja, deleći svoju energiju i entuzijazam sa drugima. Devica (23. avgust - 22. septembar): Iskoristi praznični dan da se opustiš, Device. Pusti analitički um da odmori, i prepusti se trenucima radosti sa voljenima.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Tvoja ljubaznost će zablistati danas, Vago. Budi posvećena ravnoteži između davanja i primanja. Praznični duh će naglasiti tvoju socijalnu stranu. Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Osetićeš duboku emotivnu povezanost sa svojim bližnjima, Škorpijo. Danas je savršen dan za izražavanje tvojih najiskrenijih osećanja. Strelac (22. novembar - 21. decembar): Istražuj prazničnu radost, Strelče! Otvori se za nova iskustva i deljenje smeha sa prijateljima. Tvoja avanturistička priroda će se sjajno uklopiti sa prazničnim duhom. Jarac (22. decembar - 19. januar): Posveti se svojim dugoročnim ciljevima, Jarče. Praznični dan može ti pružiti inspiraciju za planiranje budućnosti. Deljenje vremena sa voljenima će ojačati tvoju motivaciju. Vodolija (20. januar - 18. februar): Praznična magija će te okružiti, Vodolijo! Povedi razgovore o inovacijama i idejama sa ljudima oko tebe. Tvoja originalnost će sijati danas. Ribe (19. februar - 20. mart): Osetićeš duboku povezanost sa duhovnom stranom praznika. Posveti vreme meditaciji i introspekciji. Tvoja intuicija će te voditi ka dubokim spoznajama.

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Svet Plus/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.