OVE FRIZURE BRIŠU GODINE SA LICA, ŽENE PREKO 45. MORAJU DA IH NOSE: Niko vam neće verovati KOLIKO STE STARI (FOTO)
Žena, Foto: Printscreen TikTok/storyoffran

Sjajno

OVE FRIZURE BRIŠU GODINE SA LICA, ŽENE PREKO 45. MORAJU DA IH NOSE: Niko vam neće verovati KOLIKO STE STARI (FOTO)

54-godišnja Kejt voli da svoju kosu oblikuje u meke talase čime postiže mlađi, ali i vrlo glamurozan izgled

Objavljeno: 18:32h

Ništa ne utiče tako snažno na celokupni izgled kao frizura. Nije bitno jeste li se našminkali i kako ste se obukli – dobra frizura koja pristaje vašem obliku lica, a pritom prati trend, ali i godine, ima prednost i ‘spasonosna je stvar’. S druge strane, ni najbolja šminka i najskuplja garderoba ne mogu popraviti utisak ako vam je frizura loša, kosa prljava ili loše isfenirana.

Osim što će trenutno popraviti celokupni izgled, dobro odabrana frizura može vas i podmladiti, što je jedan od najboljih trikova za vizualno podmlađivanje u pedesetima.

Ako ne volite dugu kosu ili jednostavno preferirate kraću zbog praktičnosti i lakšeg održavanja, idealna frizura za vas je dugi bob kakav voli glumica Kejt Blanšet.

54-godišnja Kejt voli da svoju kosu oblikuje u meke talase čime postiže mlađi, ali i vrlo glamurozan izgled.

Ako pak preferirate dugu kosu, imamo rešenje i za vas – stepenastu frizuru s kratkim šiškama na čelu, koja daje volumen i momentalno briše godine.

Latino diva Dženifer Lopez (54) obožava ovu frizuru, a ne čudi što joj se svako malo vraća kad god se želi vizualno da se podmladi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.