ONA PIJE OVAJ DOMAĆI SOK SVAKO JUTRO VEĆ GODINU DANA I NI JEDNOM SE NIJE RAZBOLELA: Obavezno ga uzmite do 9 sati
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Bokina kuhinja

morate znati

ONA PIJE OVAJ DOMAĆI SOK SVAKO JUTRO VEĆ GODINU DANA I NI JEDNOM SE NIJE RAZBOLELA: Obavezno ga uzmite do 9 sati

Žena je pila ovaj napitak godinu dana, i ni jednom se nije razbolela

Objavljeno:

Jedna žena, Amerikanka po imenu Kristal Dejvis, odlučila je da započne svako jutro sa toplom vodom, svežim limunom i medom

Kristal je istakla kako je početak godine savršeno vreme za uvođenje zdravih navika u život. Topla voda sa limunom nije samo jeftin napitak, već ima niz koristi za organizam. Nakon godinu dana redovnog ispijanja ovog napitka, primetila je značajne promene u svom zdravlju.

Svako jutro, Kristal je uživala u toplom napitku sa pola svežeg limuna i kašičicom organskog meda u čaši od 200 ml. Postupak je jednostavan - prokuva vodu, pričeka da se malo ohladi, zatim dodaje sok od limuna i med. Ovaj napitak popila je na prazan stomak. Kristal je istakla da je u početku koristila manje limuna dok se nije potpuno navikla.

Limun
foto: Printscreen/Youtube/CarnexWeb

Njeno iskustvo govori o brojnim pozitivnim promenama. Kristal je primetila da se lakše budi ujutro, ima više energije, nema problema s opstipacijom, a čak je primetila i smanjenje stomaka, iako nije praktikovala dijetu. Osim toga, tokom cele zime nije imala respiratorne infekcije.

"Sok od svežeg limuna u čaši tople vode idealan je napitak nakon buđenja, jer priprema telo za ono što ga čeka tokom dana – izbacuje toksine, blagotvorno deluje na kožu, podstiče rad mozga i organa za varenje, pomaže u gubitku viška kilograma", tvrde stručnjaci.

Bonus video:

22:23

POPODNEVNI DNEVNIK 02.01.2024.

(Espreso/24Sedam/K.B./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.