DOKTORKA OTKRILA KOJA VELIČINA POLNOG ORGANA JE ZADOVOLJAVAJUĆA: Bitni su OVI centimetri - muškarci, DRŽITE SE
Ilustracija, Foto: Romans Klevcovs / Alamy / Alamy / Profimedia

ma, da li je ovo realno?!

DOKTORKA OTKRILA KOJA VELIČINA POLNOG ORGANA JE ZADOVOLJAVAJUĆA: Bitni su OVI centimetri - muškarci, DRŽITE SE

Brojke koje je iznela su sve iznendile

Objavljeno:

Doktorka Džon Kodl iz Filadelfije koja često na Tiktoku daje razne medicinske savete, pričala je na temu prosečne veličine muškog polnog organa, a sve kako bi se i muškarci, ali i indirektno žene oslobodili pritiska da treba da izgledaju na određeni način. Brojke koje je iznela su sve iznendile

"Kao porodični lekar pričam o raznim temama", rekla je doktorka na početku pa napomenula da većina ljudi misli da je prosečna veličina muškog polnog organa znatno veća nego što zapravo jeste.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodala je: "Pod broj dva, postoji veliki društveni pritisak da se izgleda na određeni način, ovo se odnosi i na muškarce i na žene. Želim da kažem neke činjenice koje će vam, nadamo se, pomoći da saznate istinu. Važna poruka je da dobro izgledate takvi kakvi jeste, to je najvažnija poruka koju pokušavam da prenesem ovim videom".

Prema rečima ove doktorke, prosečna dužina muškog polnog organa jeste oko 10 cm, ta brojka u stanju vrhunca iznosi oko 13 cm.

Napomenula je da seksualno zadovoljstvo ne zavisi od brojeva kao i da bilo koji muškarac ne treba poistovećivati sa određenim brojkama. Ipak, cifre su i te kako bitne muškarcima koji su se oglasili nakon ovog snimka pa poručuju da su daleko iznad proseka i da su ceo život čekali da čuju ovo.

BONUS VIDEO

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

(Espreso/Zenablic/Jelena Milenković/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.