EVO ŠTA ŽENE RADE U TOALETU PRE INTIMNIH ODNOSA: Jedan od ritualna NIKAD NEĆE PRIZNATI, a veoma im je važan
Strast, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

važno je

EVO ŠTA ŽENE RADE U TOALETU PRE INTIMNIH ODNOSA: Jedan od ritualna NIKAD NEĆE PRIZNATI, a veoma im je važan

Zato neke žene to rade u kupatilu, neposredno pre nego što se prepuste strastima

Objavljeno:

Veliki broj žena pre intimnih odnosa odlazi u toalet, gde obvljaju razne stvari osim- podrazumeva se, fizioloških potreba. Šta sve može da prethodi intimnom činu? Sledi lista posebnih rituala među kojima je i česta greška za kojom se poseže u poslednji čas, a ne bi trebalo.

Pre intimnih odnosa, žene oblače najseksepilniji veš, ukoliko ga već ne nose. Neke to ostavljaju baš za trenutak pre seksa, a zna se da se vode čitave rasprave o tome šta je najatraktivnije nosite pre intimnog čina.

Depilacija

Ponekad okolnosti budu takve da se intimni odnos desi neplanirano pa i iznenada, a vi niste uspele da se izdepilirate. Zato neke žene to rade u kupatilu, neposredno pre nego što se prepuste strastima. Treba biti obazriv u tome kako ne bi došlo do određenih iritacija i ne treba birati agresivna rešenja po sistemu "najbrža i potpuna depilacija" ako već to niste radile.

Seks
foto: Bernd Leitner / imago stock&people / Profimedia

Kako bi sprečile neprijatna iznenađenja, neke žene proveravaju intimnu zonu u kupatilu.

Pripremaju listu pesama

Možda će neke iznenaditi, a neke ne, ali pojedine žene vole da obezbde i posebnu listu pesama pre seksa, kako bi intiman odnos pratila i dobro odabrana muzika. I to umeju da rade u toaletu da bi sve na kraju izgledalo ko da se odvija "spontano".

Naravno, obavljaju i fiziološke potrebe jer pun bešika ne samo da je prepreka tokom seksa već i povećava rizik od nezgoda.

Sledi i provera mirisa, higijena jeste u tome ključna, ali i određena hrana može da izazove neprijatne situacije. Uz redovnu brigu i pravilnu negu intimnog zdravlja, ni to neće predstavljati problem. Nikako ne treba koristiti dezodoranse - one koji nisu namenjeni za intimnu zonu, to može da samo dodatno pokvati utisak i da pritom izazove niz iritcija.

Držanje govora pred ogledalom

Na nečije samopouzdanje pozitivno utiče kada pre seksa održe kraći govor pred ogledalom, imitirajući ono što će uslediti u krevetu.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.