PLANETA SREĆE I OBILJA SE VRAĆA NA SVOJ PUT: Evo kojim znakovim sledi OGROMAN DOBITAK od sutra, biće PUNI PARA
Horoskop, Ilustracija, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

PLANETA SREĆE I OBILJA SE VRAĆA NA SVOJ PUT: Evo kojim znakovim sledi OGROMAN DOBITAK od sutra, biće PUNI PARA

Do 15. januara 2024. imate vremena za donošenje odluka koje će imati velikog uticaja na vaš život u budućnosti

Objavljeno:

Od 4. septembra pa sve do poslednjeg dana decembra Jupiter je tranzitirao kroz znak Bika, ali retrogradno, pa su mnogi horoskopski znaci osetili uskraćivanje zasluženog na polju ljubavi, novca i uspeha.

Poslednji dan 2023. godine ujedno je dan kad planeta obilja i optimizma kreće direktnim hodom, a to će se posebno odraziti na tri znaka Zodijaka i doneti im veliku radost i zadovoljstvo.

Astrolozi izdvajaju osobe rođene u Ovnu, Lavu i Vagi kao one kojima će direktni hod Jupitera doneti mnoge dobrobiti.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Ovan

Vi ćete imati veliku šansu da napredujete u karijeri. Iako je vreme praznika, nemojte misliti da nadređeni ne razmišljaju o vama i vašim rezultatima. Bićete prijatno iznenađeni kad se budete vratili u radno okruženje i kad vas pretpostavljeni budu pozvali na razgovor. Dobro ćete unovčiti svoje znanje i sposobnosti – Jupiter ima tendenciju da širi i umnožava, pa eto vam prilike da dobijete veću platu i/ili bolju poziciju.

To će biti praćeno i povećanim obimom posla, ali vam dodatna zaduženja neće teško pasti.

Lav

I vama se smeši sreća na poslovnom planu. Nezaposleni Lavovi u narednih 15 dana mogu da dobiju pregršt ponuda za posao, a oni koji su nezadovoljni postojećom situacijom u firmi sa uspehom će završiti pregovore o većoj plati ili boljoj poziciji do polovine januara.

Takođe, neće izostati ni javne pohvale, što će Lavovima mnogo značiti. Priznanje je ono što će vam prijati isto koliko i novac.

Vaga

Ako će Jupiter nekome doneti iznenadnu novu ljubav, i to onu o kojoj se mašta celog života, onda su to Vage. Mistične, šarmantne, ljupke i harizmatične predstavnice vazdušne grupe znakova u narednih 15 dana blistaće kao nikad do sada. Bez obzira na to koliko godina imate i da li ste u vezi ili braku, udvarača neće manjkati. Nije isključeno da neke Vage uđu u tajnu vezu dok ne donesu konačnu odluku o razlazu ili razvodu od sadašnjeg partnera. Za mnoge iz njihovog okruženja to će biti šok, ali Vage će konačno uživati u ljubavnoj priči poput one iz holivudskih filmova.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.