NAJBOLJE PRIRODNO REŠENJE PROTIV BUĐI U KUPATILU: Majstor podelio SAVET zlata vredan - domaćice će odlepiti (VIDEO)
Foto: Profimedia

ovo morate znati

NAJBOLJE PRIRODNO REŠENJE PROTIV BUĐI U KUPATILU: Majstor podelio SAVET zlata vredan - domaćice će odlepiti (VIDEO)

Buđ u kupatilu je čest i dosadan problem sa kojim se suočavaju mnogi ljudi

Objavljeno:

Ne samo da je neugledno, već može predstavljati i rizik po zdravlje. Tradicionalno čišćenje često zahteva upotrebu jakih hemikalija i dugotrajno ribanje, ali postoji bolji način!

TikToker @giftgenius je podelio zanimljiv trik koji je postao pravi hit. Sve što vam treba je komad papirnog ubrusa ili salvete koji savijate i stavite preko plesnivih spojeva. Zatim pažljivo sipajte malo izbeljivača na papir i sačekajte. Buđ bi trebalo da nestane u roku od sat vremena, bez potrebe za ribanjem ili upotrebom oštrih sredstava za čišćenje.

Pored upotrebe izbeljivača, postoji nekoliko prirodnih rešenja koja su podjednako efikasna u uklanjanju buđi:

Alkoholno sirće: Sirće deluje kao prirodni fungicid koji ubija buđ i sprečava je da ponovo raste. Neagresivan je na površine, što omogućava bezbedno čišćenje fuga kupatila.

Soda bikarbona: Soda bikarbona sa antibakterijskim i antifungalnim svojstvima je još jedan odličan izbor. Napravite pastu od sode bikarbone i vode, nanesite na linije za fugiranje, malo protrljajte i isperite.

Čišćenje, Ribanje, Tepih
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Ove prirodne metode nisu samo efikasne u uklanjanju buđi, već su i ekološki prihvatljive i ne sadrže štetne hemikalije. Oni su odličan izbor za održavanje čistoće i zdravlja kupatila.

BONUS VIDEO

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/Krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.