I MUŠKARCI I ŽENE TVRDE DA JE OVO NAJGORA POZA U KREVETU: Nikada je ne stavljajte ovako, odbiće vas SLEDEĆI PUT
Ilustracija, Foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

morate znati

I MUŠKARCI I ŽENE TVRDE DA JE OVO NAJGORA POZA U KREVETU: Nikada je ne stavljajte ovako, odbiće vas SLEDEĆI PUT

Muškarci i žene tvrde da je ovo najgora poza u seksu

Objavljeno:

Sprovedena su brojna istraživanja na temu seksualnog zadovoljstva, a među njima su najčešće ona o najboljim i najgorim pozama u seksu. Verovali ili ne, izgleda da se i žene i muškarci slažu oko toga ko zaslužuje prvo mesto u potonjoj kategoriji.

Naime, mnoge studije su pokazale da oba pola najmanje vole čuvenu pozu 69. Reč je o pozi u kojoj partneri jedni drugima istovremeno pružaju oralno zadovoljstvo, a kritičari je opisuju kao veoma komplikovanu, tešku za izvođenje i ne preterano prijatnu.

Naizgled beznačajni fizički faktori poput razlike u visini partnera u velikoj meri utiču na performanse. Oba pola takođe kažu da je veoma teško fokusirati se na pružanje zadovoljstva svom partneru kada uživate. Na popularnost ove poze utiču i godine, pa je mlađi subjekti više vole nego stariji.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Diskusija na ovu temu vodila se i na popularnoj platformi Reddit, a mišljenja korisnika i korisnika su pokazala da, uprkos pomami, ova poza zapravo uopšte nije popularna, prenosi Zadovoljna.hr.

1. „Ne znam tačno šta mislim o njoj, ali recimo da je volim samo sa pravim partnerom. Može biti dobro, ali sva tela nisu kompatibilna jedno sa drugim“.

2. „Zaista nisam obožavalac 69-ke. Teško je davati i primati u isto vreme“.

3. „Moje iskustvo je da nekome uvek pada na kraj i ostane nezadovoljan u ovoj pozi. Pa koja je njegova svrha? Oralni seks u klasičnoj pozi je bolji, onda sam barem siguran da sam zadovoljio partnera“.

4. „Smeta mi logistika poze 69. Jednostavno ne mogu da se koncentrišem dok mi žena pravi oralni seks i ne želim da izgleda kao da odbijam da se trudim oko nje“.

5. „Nije mi prijatno u toj pozi, tačka. Ne mislim neprijatno zbog mog tela, ali sam položaj mog tela u toj pozi je nekako neudoban, pogotovo zato što je moj partner viši od mene i onda uvek moram da se istežem nekako neprirodno. Hvala ali ne hvala“.

Bonus video:

01:41

JA NE RATUJEM SA DECOM, BILO BI PONIŽAVAJUĆE! Jami žestoko spustila Barbaru Bobak: Da bi joj spomenula ime MORA TO DA ZASLUŽI

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.